Meer informatie over deze coach

Met meer dan 15 jaar ervaring binnen Talent & Development in de zorgsector en enkele jaren als freelance HR en (loopbaan)coach heeft Brigitte al heel wat zorg-professionals en teams op weg geholpen. 


Naast haar leidinggevende rol, begeleide ze o.a. artsen, hoofd-verpleegkundigen- en paramedici en teams met vragen rond loopbaan, leiderschap, missie/visie ,strategische doelstellingen,      uitklaring rollen, besluitvorming, arbeidstevredenheid, samenwerking (projectwerking, multidisciplinaire samenwerken, ...), enz.
 

Om nog méér professionals te kunnen helpen en geïnspireerd door haar hobby als keramist, richtte ze Kin-Tsugi coaching op. 

 

Naast haar MSc. in Management in de gezondheidszorg, leerde ze het vak als gecertificeerd coach bij Quintessence consulting. Daarna specialiseerde ze zich bij Arcturus als gecertificeerd NLP practitioner en bij Coaching The Shift als gecertificeerd teamcoach.

 

Door haar rustige stijl boezemt ze vertrouwen in waardoor er grote openheid ontstaat. Haar jarenlange ervaring in de sector zorgt voor een heldere en herkenbare analyse in de elementen die een situatie in stand houden. Via een systemische en talentgerichte aanpak zet je stappen richting jouw doel.

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Pygmalion Eeklo - Hoofdkantoor

Oostveldstraat 1
Eeklo

Pygmalion Contactpunt Brugge

Diamantslijperstraat 8 bus 3
Brugge

Brigitte Boivin

Sint-Jansherenplein 22
Maldegem