Meer informatie over deze coach

 Loopbaancoaching 

Ik ben gepassioneerd door mensen en wat er in hen omgaat, gedreven om hen vooruit te helpen en gelukkig te zien.

Mijn interesse voor de mens achter de job in combinatie met opleidingen in management, leiderschap en coaching gaven me een goed inzicht in talenten, competenties, gedrag en intermenselijke relaties. 

Ik help ondernemers, werknemers en zelfstandigen om een betere balans te vinden tussen werk-  en privéleven, zodat je uiteindelijk op beide fronten betere resultaten boekt.

Ik begeleid je en motiveer je om de volgende stap te zetten in jouw zoektocht naar je ware potentieel. Eventueel begeleid ik je naar een carrièreswitch. Waar nodig kan ik je ook begeleiden en ondersteunen naar een betere balans privé-werk.

Enkele sleutelwoorden die mijn aanpak als loopbaancoach typeren: empathisch en positief, oplossings- en ontwikkelingsgericht, met respect voor jouw ritme en levensfase. Mensen aanmoedigen is mijn tweede natuur.

 Kostprijs : 1ste Loopbaancheque 40 € voor 4 uur begeleiding , 2de loopbaan cheque van 3 uur kost 40 € . Bijkomende uren loopbaanbegeleiding kan aan 90 € per uur

Gezondheidscoaching :

Bij gezondheidscoaching bekijken we de persoon in zijn geheel en vanuit verschillende invalshoeken. 
Zo besteden we aandacht aan de mentale veerkracht en weerstand tegen stresssituaties.

Wij onderzoeken slaaproutines en bewegingspatronen. 
We evalueren voedingsgewoontes en kijken na of we daar een gezondere trend kunnen inbrengen. We bepalen of er tijdelijke essentiële tekorten zijn van bouwstoffen.

Al die verbeterprocessen zorgen er voor dat mensen zich na verloop van enkele maanden fysiek en mentaal veel beter gaan voelen en hun immuniteit gaan versterken.

Een sessie duurt 2 uur en kost 95 €.

www.geestenlichaam.be
www.facebook.com/geestenlichaam 
https://agenda.crossuite.com/GeestEnLichaam

Stress Coaching & Burn Out Coaching :

Stress- en burn-outcoaching is een intensieve en systematische vorm van coaching gericht op spoedig én verantwoord terugleiden naar werk of een andere levensinvulling.  
Het verschaft inzicht in de eigen stressoren en verbetert de stresscopingsvaardigheden. Het biedt methoden om stress te verminderen, burn-out te voorkomen, verkorten of 
verhelpen. Daarnaast versterkt het preventief de stressbestendigheid van mensen zonder spanningsklachten.

Stress- en burn-outcoaching draagt bij aan duurzame, gemotiveerde en vitale  inzetbaarheid van de coachee. De coach betrekt nadrukkelijk zowel de werk- als de 
privécontext bij de coaching. Dit geeft duurzaam resultaat.
Stress en Burn-outcoaching door erkende coaches is een evidenced based, gestructureerd  
en doelgericht proces. De coach zet de coachee op interactieve wijze, vanuit een onderzoekende en waarderende aanpak, aan tot het vergroten van de persoonlijke 
effectiviteit door de mentale vitaliteit en veerkracht te ontwikkelen en door talenten en competenties op het gebied van stresscoping te versterken.

Ik ben lid van de Vereniging van Erkende Stress & Burn Out Coaches :  https://www.verenigingerkendestressburnoutcoaches.be/

Een individuele sessie duurt 2 uur  en kost 120 € 

Personal Coaching

Personal coaching focust op jou en je ambities. Wat wil je bereiken? Samen met je personal coach ontdek je wat jou energie geeft. Het resultaat is meer inzicht in jezelf krijgen en het behalen van je doelen.
Een personal coach vertrekt altijd vanuit jouw kunnen en wensen. Heb je nood aan een fittere levensstijl? Zoek je mentale ondersteuning? Wil je het volledige potentieel van je bedrijf ontdekken? Op basis van wat jij wil, stippelt de personal coach een persoonlijk traject uit helemaal op jouw maat. Bij personal coaching krijg je de nodige begeleiding en mentale ondersteuning om jouw werkpunten aan te pakken en jezelf verder te ontwikkelen.

Een individuele sessie duurt 2 uur en kost 120 €

Business Coaching en Management Coaching

Bij business coaching zal de business coach altijd proberen om jou als ondernemer te laten groeien. Een ervaren business coach die zelf ooit heeft bereikt wat jij wilt bereiken, kan jou voorzien van nieuw perspectief. Een goede business coach helpt ondernemers om focus aan te brengen. Als business coach ben ik de sparringspartner van de ondernemer en samen wegen we iedere opportunity af om te bepalen of het de focus versterkt of juist verlegt. Een business coach fungeert ook als de spreekwoordelijke ‘stok achter de deur’ voor jou als ondernemer. Een business coach die de weg al eens heeft bewandeld die jij graag wilt bewandelen kan jou leren om de dingen anders te doen. Hij houdt jou een spiegel voor en leert je te kijken naar jouw aanpak en te reflecteren op jouw weg. Een business coach helpt je om beperkende ideeën en gedachtes te signaleren en om te zetten in nieuwe, krachtige gedachtes en ideeën die jou verder helpen.
Een individuele sessie duurt 2 uur en kost 200 € . U kan gebruik maken van de KMO Portefeuille en genieten van 30 % subsidie  vanaf 500 € projectkost.

Gezondheidscoaching

De behandeling van uw gezondheidsproblemen via orthomoleculaire therapie
Een orthomoleculair therapeut bekijkt de mens als mens en niet als een ziek persoon. Waar komen de klachten vandaan, hoe komt het dat het zo ver is gekomen. Een orthomoleculair therapeut gaat op zoek naar de oorzaak! Hij/zij zal kijken naar waar bepaalde biochemische processen van de klant vastlopen. Via gepaste voeding, vitaminen, mineralen, aminozuren, probiotica, vetzuren en levensstijl advies kunnen bepaalde processen weer recht getrokken worden. Elke persoon is verschillend, we worden niet allemaal met hetzelfde DNA geboren, we leven niet allemaal in eenzelfde omgeving.

Een sessie duurt 90 minuten en kost 90 €

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

EMC Consulting

Regenakkerstraat 17
Hasselt

Edwin Bevel

Laarstraat 7
Bevel