Meer informatie over deze coach

  • Zit je met vragen omtrent je job? Heb je het gevoel dat je job niet meer bij jou past?
  • Heb je weinig zelfvertrouwen?
  • Ervaar je te veel stress?
  • Merk je dat je tijdens je loopbaan telkens tegen hetzelfde aanloopt?

Grijp dan nu je kans om te kijken wat er aan de hand is en hoe je een loopbaan kan uitbouwen die bij je past. 

Tijdens een coachingtraject word je je bewust van de patronen die je functioneren belemmeren en ontdek je welke patronen je vooruit helpen. Je komt te weten wat je écht wilt en je ontdekt hoe je jezelf kan sturen om je doel effectief te bereiken. Je zelfvertrouwen groeit en je krijgt rust in je hoofd.    

Ik ben gecertificeerd Ontwikkelingsgerichte NLP-coach. We kijken naar wat je wilt, naar hoe je op weg bent naar je doel, naar wie je wilt zijn en naar het effect hiervan op je omgeving. Op die manier bekijk je je uitdagingen holistisch en ontdek je een diepere zingeving in al wat je doet en in wie je bent. Je krijgt dus geen kortetermijnoplossing. Ik gebruik een methode die je ook op lange termijn toelaat je eigen antwoorden te vinden op hedendaagse uitdagingen zoals stress, tijdsdruk en onzekerheid. 

Over Lieve 

Lieve is een gedreven coach, trainer en facilitator en haalt in korte tijd veel uit de mensen door haar krachtige reflectieve vragen. Je wordt er warm onthaald en ze is telkens weer in staat om een  ontspannen sfeer te creëren. Lieve begeleidt je op een rustige en toch doelgerichte manier. Doorheen de sessies heeft ze een duidelijke en gestructureerde aanpak. 

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Uit Jezelf

Weterbeekstraat 44
Bierbeek