Meer informatie over deze coach

Loopbaanbegeleiding

Mijn doel is dat je meer vreugde ervaart in wat je doet en weet hoe je daar zelf aan kan bijdragen.

Mijn aanpak is maatwerk. We kijken met een frisse blik naar je talenten, je behoeften en verlangens. Van daaruit kan je doelgericht stappen zetten naar meer evenwicht en voldoening in je leven en je job.

Ik begeleid je tijdens je ontdekkingsreis met inlevingsvermogen en creativiteit vanuit mijn binnenlandse en buitenlandse werk- én levenservaring.

Veel van de mensen die naar me toe komen zijn hoogsensitief en/of hoogbegaafd.

Naast loopbaancoach, heb ik ervaring als creatief therapeut, dans en bewegingstherapeut en ben ik gespecialiseerd in Ontwikkelingsgericht coachen van Perfectionisme.

Verlang je naar meer werkvreugde? Wil je meer zicht krijgen op wat je sterktes zijn en wat je energie geeft? Heb je een duwtje in de rug nodig om actie te ondernemen? Ik begeleid je hier graag bij.

(Voor werknemers, zelfstandigen en teams,begeleiding en opleiding.)

Lifecoaching

Wanneer de balans zoek is omdat je chaos ervaart of juist te veel vaste patronen, dan doen juiste vragen en bewegingen  je weer bruisend en sprankelend in het leven staan!

Samen onderzoeken we hoe verschillende levensdomeinen met elkaar in verband staan, wat goed gaat, wat je wil veranderen en hoe je dit kan aanpakken door de juiste competenties te ontwikkelen op een manier die bij je past.

Stress en Burn-out coaching

Burn-out en ongezonde stress zijn vaak de gevolgen van Perfectionisme. We gaan op zoek naar belangrijke triggers en bevrijden je daarvan zodat je op een ontspannen manier in je volle kracht kan staan.

Perfectionismecoaching

De kern van perfectionisme is de drang naar bevestiging en het voortdurende gevoel van ‘moeten’. Mensen met perfectionisme hebben een diepe wens om door anderen aanvaard, erkend en bevestigd te worden. Enkele kenmerken zijn: een laagzelfbeeld, conflicten vermijden, uitstelgedrag, altijd denken en piekeren, moeilijk kunnen kiezen en je grenzen niet respecteren.

Wil je hiervan bevrijd worden?

Dat kan met Ontwikkelingsgericht Coachen van Perfectionisme.

Dans -en bewegingscoaching

Woorden zijn relatief, lichamelijke gewaarwordingen liegen niet, ze zijn het fundament waarop je kan bouwen, je innerlijk kompas. Beweging is het leven zelf, en die levensenergie  stroomt door ieder van ons, ook door jou. Vaak ondersteund door muziek, spreek je je wil tot verandering aan, maak je keuzes die helend zijn en ga je  met een frisse kijk de toekomst tegemoet. 

 We gaan steeds uit van jouw vraag. Die kan bijvoorbeeld zijn:

  • Waar verlang ik naar?
  • Wat is mijn doel?
  • Wat houdt me tegen om te doen wie ik ben?  

Natuurcoaching

In de natuur ervaar je deel uit te maken van een groter geheel. Vanuit die geborgenheid is er ruimte voor ontwikkeling, meditatie, inspiratie en heling.Samen kiezen we een plek uit om met jouw behoeftes, vragen en  verlangen aan het werk te gaan. 

Sessies duren tussen 1u30 en 2u.

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Inge Struyf

Laaglandlaan 97
Merksem

Inge Struyf Antwerpen

Jan Baptist Verlooystraat 3
Antwerpen