Meer informatie over deze coach

Loopbaanbegeleiding

Wil je…

·     je talenten, passies, drijfveren en waarden (her)ontdekken?

·     meer zelfvertrouwen, optimisme en veerkracht op je werk?  

·     betere relaties met je collega’s of je verantwoordelijke?

·     een goed evenwicht tussen je privé en professioneel leven?

·     je loopbaan sturen in een richting die je energie geeft?

·     een andere job, maar weet je niet wat?

Dan ben ik graag jouw klankbord en reisgids om die boeiende reis in jezelf en in jouw mogelijkheden te realiseren én te doen landen.

Hierbij geloof ik heel sterk in de kracht van warmte, vertrouwen, openheid, respect en een positieve ingesteldheid. Ik wens me vooral te onderscheiden door mijn warme en sterke empathie alsook mijn sterke mens- én resultaatgerichtheid.

Loopbaanbegeleiding kan je via een loopbaancheque verkrijgen voor €40 voor 4 uur en 3 uur voor loopbaancheque 2.

 

Business-coaching:

Heb je binnen de uitoefening van je business nood aan meer assertiviteit of een efficiënter en effectiever beheer van je tijd?  Of wens je te ontdekken hoe je op een meer overtuigende manier je medewerkers kan begeleiden doorheen een verandering ? Ondervind je conflicten binnen je organisatie die je graag structureel wenst aan te pakken? Doorheen een individuele coaching geef ik je graag concrete tools – aangepast aan jouw bedrijfssituatie-  waarmee je onmiddellijk aan de slag kan gaan.

 Burn-out-coaching:

Ondervind je sinds geruime tijd last van chronische stress? Vrees je in een burn-out terecht te komen ?  Doorheen deze coaching leer je in contact te komen met jouw stress-signalen (op fysiek, mentaal en emotioneel vlak) alsook je stress-oorzaken. En ontdek je vooral de concrete en duurzame tools die jou helpen om een burn-out te vermijden.

Ben je in een burn-out en denk je eraan om geleidelijk aan terug het werk te hernemen? Dankzij deze coaching bouw je stap per stap je veerkracht terug op om op een duurzame manier uit je burn-out te stappen.

Stress-coaching:

Van negatieve stress naar veerkracht.

Ondervind je te veel negatieve stress, op je werk , in je privéleven of valt de combinatie werk-privé te zwaar ? In deze coaching ontdek je concrete tools en handvaten om je veerkracht terug te vinden en deze op een duurzame manier te handhaven.

Executive coaching:

Als topmanager worstel je met een aantal moeilijkere situaties. Doorheen deze coaching gaan we heel pragmatisch te werk om je prestaties als manager te versterken alsook die van je team.

Management coaching:

Ben je een startende teamleider of ondervind je als ervaren teamleider momenteel moeilijkheden om je team te motiveren, te leiden of doorheen een verandering te begeleiden? Zoek je naar mogelijkheden om het potentieel van je teamleden nog meer tot ontwikkeling te laten komen of om nog meer synergiën te creëren binnen jouw team ? Schrijf je dan zeker in voor deze coaching !

Competentie ontwikkelingsgericht coachen:

Wens je te groeien in een bepaalde competentie, dan kan je via deze coaching heel concrete handvaten ontdekken die je helpen om een bepaalde competentie beter te kennen, toe te passen in je dagdagelijkse leven en uit te dragen. Deze competenties kunnen heel divers zijn; gaande van organiseren, delegeren, instrueren,…. tot opruimen. Heel pragmatisch met garantie op resultaat ! 

Life coaching:

Soms loopt het leven niet (meer) zoals je wil. Of stel je jezelf de vraag: ‘is het dit nu?’.  Of besef je dat je alles hebt, maar dat het niet (meer) goed voelt.

Doorheen een life coaching bepaal je zelf weer wat je wel en wat je niet wil in je leven en ga je duidelijkheid brengen in jouw levensprioriteiten. En gaan we er ook voor zorgen dat je die vooropgestelde levensprioriteiten vertaalt in concrete doelen en acties. En dat je zodoende het leven leidt dat je echt wil leiden . Dat je leidt en dus niet langer lijdt.

Personal coaching:

In personal coaching vertrek ik vanuit jouw persoonlijke wensen. Waar sta je nu? En wat wil jij (nog) bereiken? Het resultaat zal een groter inzicht zijn in jezelf en het behalen van jouw vooropgestelde doelen. 

Performance coaching:

Hoe krijg ik prestaties op het gewenste niveau, van mezelf en van mijn team? Presteren is een resultante van kunnen en willen. We gaan na waar jouw hefbomen liggen ( of die van jouw teamleden) en schakelen die concreet in.

Mental coaching:

Doorheen deze coaching raak je bewust van de kracht van jouw gedachten en overtuigingen. Deze kunnen je versterken maar ook blokkeren. Dankzij mental coaching help ik je deze duidelijk in kaart te brengen alsook jouw mentale blokkades te overwinnen.

Communicatieve coaching:

Communicatie is de basis van samenwerken en samenleven. We doen het dagdagelijks en toch beseffen we dat dit best moeilijk is. De ander begrijpt immers niet steeds wat we bedoelen.

Dankzij deze coaching ga je met meer impact communiceren ! Zowel schriftelijk als mondeling.

horizon

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Pygmalion Contactpunt Gent

Ingelandgat 1
Gent

Horizon Nijvel

Chaussée De Mons 22
Nijvel

Horizon Tervuren

Hoornzeelstraat 63
Tervuren

Horizon Groot-Bijgaarden

Alfons Gossetlaan 52
Groot-Bijgaarden

Horizon Waterloo

Chaussée De Tervuren 198
Waterloo