Meer informatie over deze coach

Vanuit mijn eigen levenservaring en mijn ervaring als coach weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je ook in je job (en werkomgeving) goed in je vel te voelen. Je werk maakt immers een belangrijk deel uit van je leven.

Het is pas als alles in elkaar klikt, dat jij met jouw passie & talenten volledig tot je recht komt in de juiste professionele omgeving.

  • Ontdekken waar jij echt energie van krijgt
  • In welke omgeving jij elke dag het beste van jezelf kan geven
  • Beseffen waarom bepaalde dingen je telkens weer blokkeren/tegenhouden
  • Jouw talenten (h)erkennen
  • Anders omgaan met stressfactoren in je leven

Het zijn belangrijke onderdelen van het vinden van jouw ideale job & werkomgeving. En daar ga ik graag samen met jou naar op zoek.

Ik werk uitsluitend online, en dat heeft vele voordelen.

  • Minder stress in het verkeer
  • We kunnen veel efficiënter samenwerken
  • EN je krijgt tijdens & na een traject met mij toegang tot jouw eigen persoonlijke online omgeving met onder andere de opnames van onze sessies, toepasselijke oefeningen en andere tools.

Door de jaren heen merkte ik namelijk dat vanuit je eigen veilige ruimte aan jezelf werken drempelverlagend is en je meer in actie zet.

Want ik reik je met veel liefde alle tools aan, help je door de obstakels die je tot nu toe tegenhielden om die ideale job vorm te geven, maar de actie... that's your part. Niemand kan het in jouw plaats doen. 

Ik werk op een praktische, down to earth manier. Liefdevol, maar bij momenten confronterend. Uiteindelijk ben ik er om je op weg te helpen om het anders te gaan doen. Anders kan je maar beter een wijntje gaan drinken met je BFF hè! 

Ik werk bij mijn loopbaanbegeleiding onder andere met het enneagram, een ontwikkelingsmodel dat jou op weg kan helpen om een uitdaging te vinden die echt bij je past. Dankzij het ontdekken van jouw type krijg je nieuwe inzichten in waarom je op professioneel gebied op bepaalde dingen blijft botsen en wat dan eigenlijk wel bij jou past.  

Dankzij mijn 10jarige ervaring in het coachen van straffe madammen weet ik dat wij samen die juiste professionele uitdaging voor jou kunnen vinden waarin jij jouw passie en talenten ten volle kan inzetten.

Ik ont-moet je graag online!

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

licht coaching

Scheldelei 65/12
Hoboken