Meer informatie over deze coach

Doen wat je graag doet is vrijheid. Houden van wat je doet is geluk.

Ik begeleid je graag in je zoektocht naar autonomie en help je jouw uitdagingen aan te gaan. Als coach kies is voor de oplossingsgerichte aanpak, je hebt een doel en we streven erna. Weet je nog niet wat je zoekt, je tast in het donker…dan gaan we samen op onderzoek.

Ik heb in mijn carrière als consultant de gelegenheid gekregen om alle sectoren te verkennen bv.: farma, retail, telecommunicatie, bouw, consulting,…

Bij Artevelde Hogeschool en Odisee hogeschool ben ik gastdocent en coach. Ik geef ook workshops en doceer in avond en tweedekansonderwijs en in podiumkunsten. Ik heb zowel CEO’s als studenten kunnen begeleiden.

Als coach heb ik al jarenlang ervaring in het begeleiden van mensen. Tijdens de loopbaanbegeleiding gebruik ik diverse technieken die bij jou passen.

Wat belangrijk is, ben jij!

 

Los van de loopbaanbegeleiding kan je ook bij mij terecht voor coaching:

life coaching, professionele coaching, korte oplossingsgericht begeleiding, burn-out preventie, herintegratie na burn-out, assertiviteit, geweldloze communicatie, talent, waarden, missie, e-coaching, individueel, collectief, maatwerk, talentgericht, voor iedereen

Kennismakingsgesprek: gratis & vrijblijvend

Prijs: individuele sessie 50€ / uur

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

businessandtalent

Neerstraat 147
Wespelaar