Meer informatie over deze coach

“Sometimes we need to lose our way to find our way” 

-Robin Sharma-

 

Enkele jaren geleden ben ik zelf in burnout terechtgekomen. Dit heeft mij aangespoord om op zoek te gaan naar enerzijds mezelf, anderzijds naar middelen om hiermee om te gaan en door te gaan, niet bij de pakken te blijven zitten.

Enkele jaren en opleidingen later ben ik begonnen als zelfstandige loopbaanbegeleider, stress en burnout coach, life coach en relatiebegeleider.

Voordien werkte ik in uiteenlopende bedrijven, met elk hun eigen bedrijfscultuur. Deze ervaringen en de vele gevarieerde contacten versterken mijn begeleiding bij (h) orientering.

Loopbaanbegeleiding.

Ik wil je graag uitdagen en helpen om nieuwe inzichten te krijgen over jezelf en je loopbaan door middel van een persoonsgerichte coaching. Enthousiast zoals ik ben leer ik je de nodige tools om vol plezier en vertrouwen terug aan het werk te gaan.

Loopbaanbegeleiding, begeleding voor jouw loopbaanvraag kan met de loopbaancheque.

Stress en burn-out.

We weten ondertussen dat langdurige stress ons lichaam geen goed doet. Stress en burn-out coaching heeft als doel je veerkracht te verhogen, fysiek en mentaal. Om je energie en vitalitiet terug te winnen zul je de nodige stappen ondernemen. Je zelfvertrouwen zal versterkt worden en je leert beter omgaan met stress en emoties. Een coaching traject is altijd maatwerk.

Verder kan je bij mij ook nog terecht voor Life coaching en Relatiebegeleiding

Hoe ga ik te werk?

  • Met mijn hoofd, en vanuit mijn hart!
  • Met humor, oprechte nieuwsgierigheid, en bezorgd!
  • Zo snel mogelijk, maar zo langzaam als nodig!
  • Met inzichtelijke vragen, soms een tikkeltje provocatief, maar altijd met veel respect!
  • Vanuit een diepe rust, maar met enige speelsheid!
  • In samenwerking met jou!

Er is naast de algemene verkenning van je vraag ook ruimte voor een stilte, een oase van rust, om je balans te herontdekken, en om interactieve oefeningen te doen alsook actieplannen op te stellen.

Er wordt in het nu gewerkt, met het oog op morgen, en af en toe, als het nodig is, kijken we nog even over de schouder naar gisteren.

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Accentum

Sleutelbaan 104
Begijnendijk