Meer informatie over deze coach

Ik ben Roel, gepassioneerd thuiswerker, coach en fulltime out-of-the-box-denker.

Van succes tot burnout... En terug!

Geboren in een écht ondernemersnest, startte ik als jonge achttienjarige mijn eigen zaak, met succes! Tot ik in 2013 in een stevige burn-out belandde. Ik was helemaal op en al snel bleek dat ik in één van de grootste thuiswerk-valkuilen was getrapt.

Motivision-methode

Ik leefde 24/7 in werkmodus en voelde me zelfs schuldig als ik niet bezig was met werken. Na mijn burn-out, heb ik de Motivision-methode ontwikkeld. Een methode voor (thuiswerkende) professionals om meer balans in hun leven te brengen en efficiënt te werken, zonder stress of uitstellen.

Hoe kan ik jou van dienst zijn?
In de eerste plaats kun je bij mij terecht voor loopbaanbegeleiding. Vanuit jouw interne waarden en motivatie gaan we samen aan de slag met jouw loopbaanvraagstukken.

Daarnaast kun je ook bij mij terecht voor thuiswerkcoaching. Wil je efficiënt en stressvrij thuiswerken met een gezonde balans tussen werk en privé? Dan help ik je graag verder!

Wil je starten als (thuiswerkende) zelfstandige en zoek heb je nood aan een klankbord of een duwtje in de rug? Ik ben je starterscoach en sparringpartner in de opstart van jouw business.

Een mentale detox.
Loop je vast in negatieve overtuigingen of mentale blokkades? Via hypnose, NLP of IEMT help ik jou om te zorgen dat ervaringen en gedachten uit het verleden je toekomst niet meer verstoren!


 

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Thuiswerkers

Opitterstraat 22 bus 2
Bree