Meer informatie over deze coach

Je voelt dat er meer in het leven is dan altijd maar hard werken om al die materiële dingen om je heen te betalen. Je stelt steeds meer ‘wat maatschappelijk hoort’ in vraag en wilt nieuwe loopbaanmogelijkheden ontdekken.

Maar hoe begin je daaraan?

Zelf ben ik na een 15 jaar lange loopbaan als HR verantwoordelijke uit het ‘normale’ gestapt.  Ondertussen ga ik al meer dan 7 jaar mijn eigen weg samen met ons gezin. Mijn leven is nu zoveel rijker dankzij alle nieuwe mogelijkheden die ik ontdekte, dankzij de persoonlijke groei die ik doormaakte die gepaard ging met het loskomen van ‘wat maatschappelijk hoort’ en het opnemen van zelfleiderschap. 

Al die ervaring en kennis zet ik graag in om je gids te zijn op de minder bereisde paden en samen te ontdekken wat jouw uniek loopbaanpad is, helemaal in lijn met wie je werkelijk bent.

En weet … Dit nieuwe pad gaan betekent niet altijd dat je heel je loopbaan moet omgooien en alles zomaar achter je moet laten. Er zijn vaak ook al heel wat nieuwe mogelijkheden te ontdekken binnen je huidige job.

Hoe een loopbaancoaching er bij mij uit ziet?

Eerst zorg ik dat je tot rust komt, want dat is de beste manier om met een frisse blik naar de dingen te kijken.

Een sessie kan doorgaan in de natuur (in de bossen van Koersel) of op de groepspraktijk waar ik ook als lichaamsgerichte psychotherapeut aan de slag ben.

 

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Veerle Huygen

Ploegstraat 7
Beringen

Veerle Huygen - Paal

Pastoor Grausstraat 14
Paal