Coach Saar Driesmans

Je kan bij mij terecht voor ...

  Meer informatie over deze coach

  Ken je dat gevoel dat je jezelf voorbij loopt, de grond onder je voeten niet meer voelt, je veel ballonnen in de lucht houdt en anderen dit niet lijken op te merken? Je twijfelt over jezelf , je merkt dat je snel boos wordt, of je ervaart het gevoel dat anderen jou afwijzen. Let je op wat je zegt, tegen wie en hoe je het zegt? Loop je op de toppen van je tenen en biedt je job je meer stress dan je lief is? Loopt je professioneel leven anders dan hoe jij het gepland hebt?

  Misschien rem jij jezelf af omdat je bang bent het niet goed te doen of niet aan de verwachtingen te voldoen of anderen teleur te stellen.
  Ook al heb je een prima baan en leven. Je weet dat er meer in je zit, dan eruit komt. Ook weet je niet goed meer wat van jou is en wat van de ander. Kortom je raakt gestresst door onder- of overprikkeling en wordt kortaf, chagrijnig en down. Je verliest jezelf in de ander. Je bent niet geheel jezelf. Je denken, voelen en handelen zijn niet in balans. Een van de drie neemt je over. Je verlangt ernaar om jezelf te zijn, naar energie, vrijheid en blijheid.

  Mijn naam is Saar en als mental coach/therapeut/klinisch psycholoog i.o  leer ik je tijdig de versnelling omhoog of omlaag te schakelen. Je wordt bewust welke activiteiten, mensen en omgevingen bijdragen aan jouw zingeving, plezier, voldoening en uitdaging. En welke niet. Je ziet in waarom jouw denken geen knopen doorhakt en jouw doelen dromen blijven.
  Ik help je jouw binnenwereld zichtbaar, tastbaar en voelbaar te maken. Vaak weet je diep in jezelf wel wat er mag gaan gebeuren, maar vind je het te spannend of lijkt het je onmogelijk. Als jij kan dealen met jouw onzekerheid, schaamte, schuld, angst en frustratiegevoelens, dan kun je gezonde keuzes voor jouw leven te maken.

  Je kan bij mij terecht op volgende locaties

  Kronkelpad

  Dambrugstraat 27
  Melsele