Meer informatie over deze coach

Gedurende 18 jaar stuurde ik als eindverantwoordelijke in 5 organisaties mensen en resultaten aan op een evenwichtige manier. Ik werkte als directeur HR en organisatieontwikkeling en als European HR manager. Mijn aandacht ging steeds uit naar alle mensen in het team, zowel diegene die het werk écht in handen hadden, als diegene die managen.

Ik werkte voor de chemie-, voedings- en IT-sector, alsook in twee ziekenhuizen. Dit op verschillende momenten in het bestaan van een bedrijf: opstarten, pionieren, (her)structureren en sluiten.

Aan de Artevelde Hogeschool doceerde ik en begeleidde studenten tijdens stages. Bij de Hogeschool Gent was ik gastdocent. Bij de KUL en Universiteit Antwerpen geef ik workshops om studenten voor te bereiden op hun professionele start na het afstuderen.

In 2006 richtte ik Pygmalion op, waar ik vorm gaf aan Business training, coaching, loopbaanbegeleiding, outplacement, enneagram, teambuilding en teamrolmanagement.

Ik sta jou bij om je loopbaanvragen in een gewenste realiteit om te zetten, waarin ik je inzicht help bekomen en jouw competenties versterk.

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Pygmalion Eeklo - Hoofdkantoor

Oostveldstraat 1
Eeklo

Pygmalion werklocatie Broechem - Bossenstein

Maas en moor 16
Broechem

Pygmalion Contactpunt Brugge

Diamantslijperstraat 8 bus 3
Brugge

Pygmalion Contactpunt Gent

Ingelandgat 1
Gent

Pygmalion werklocatie Evergem

Hoeksken 78
Evergem