Ik ben eenparticulier

Wil je jouw competenties versterken? Dat kan, zowel individueel (via training, coaching en loopbaanbegeleiding), als samen met jouw collega's (teambuilding). Ook voor begeleiding naar een nieuwe job (outplacement) kan je bij ons terecht.

Diensten voorparticulier

Ik ben eenorganisatie

Wil je er voor zorgen dat jouw medewerkers goed samenwerken? Wij versterken hun competenties tijdens trainingen, teambuilding, coaching en loopbaanbegeleiding. Ook wanneer je iemand moet ontslaan, kan jij bij ons terecht: wij bieden outplacement aan.

Diensten voororganisatie

Ik ben eenprofessional

Als zelfstandige is het niet eenvoudig alle ballen in de lucht te houden. Pygmalion staat je bij voor competentietrainingen, coaching en loopbaanbegeleiding. Ook voor maatwerk kan je bij ons terecht.

Diensten voorprofessional

Ontdek onze laatste nieuwe trainingen

De nieuwe manager, wat vandaag werkt, dag 2

Ik wens deze training te volgen als

Managen van verandering (change management)

Ik wens deze training te volgen als

Managen vanop afstand (remote management)

Ik wens deze training te volgen als

Professioneel presenteren dag 2

Ik wens deze training te volgen als

Welkom bij Pygmalion

Groeien door competenties

Pygmalion is een trainings- en opleidingscentrum dat zich als doel stelt mensen professioneel succes en geluk te laten ervaren.

Als organisatie geloven we erin dat het in ieders belang is dat mensen met plezier gaan werken en hun werk goed uitvoeren. Zowel de persoon zelf, diens directe omgeving en in bredere zin ook de maatschappij is gebaat bij competitieve en gelukkige mensen op ...

back-to-nature-logo-header.png

Back to Nature 3 daagse

Druk, druk, druk. Effe doorwerken want je moet absoluut je deadline halen. Een audit, nieuwe doelstellingen, meer winst boeken, minder kosten maken, sneller ...

Lees meer

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze opleidingen, nieuwtjes ...


optimale kwaliteit, daar streven we naar