Ik ben eenWerknemer

Wil je jouw competenties versterken? Dat kan, zowel individueel (via training, coaching en loopbaanbegeleiding), als samen met jouw collega's (teambuilding). Ook voor begeleiding naar een nieuwe job (outplacement) kan je bij ons terecht.

Diensten voor Werknemer

Ik ben eenWerkgever

Wil je er voor zorgen dat jouw medewerkers goed samenwerken? Wij versterken hun competenties tijdens trainingen, teambuilding coaching en loopbaanbegeleiding. Ook wanneer je iemand moet ontslaan, kan jij bij ons terecht: wij bieden outplacement aan.

Diensten voor Werkgever

Ik ben eenZelfstandige

Als zelfstandige is het niet eenvoudig alle ballen in de lucht te houden. Pygmalion staat je bij voor competentietrainingen, coaching en loopbaanbegeleiding. Ook voor maatwerk kan je bij ons terecht.

Diensten voor Zelfstandige

Ontdek onze laatste nieuwe trainingen

Enneagram: een persoonlijkheids-typologie

Ik wens deze training te volgen als

Belbin teamrol-management

Ik wens deze training te volgen als

Enneagram

Ik wens deze training te volgen als

De nieuwe manager, wat vandaag werkt, dag 2

Ik wens deze training te volgen als

Welkom bij Pygmalion

Groeien door competenties

Pygmalion is een trainings- en opleidingscentrum dat zich als doel stelt mensen professioneel succes en geluk te laten ervaren.

Als organisatie geloven we erin dat het in ieders belang is dat mensen met plezier gaan werken en hun werk goed uitvoeren. Zowel de persoon zelf, diens directe omgeving en in bredere zin ook de maatschappij is gebaat bij competitieve en gelukkige mensen op ...

doelgroep.jpg

Twee vacatures voor trainer-coach: in Gent en Brugge

Heb je zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Wij hebben momenteel twee openstaande vacatures, eentje in gent en eentje in Brugge. Als training en coaching...

Lees meer

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze opleidingen, nieuwtjes ...


optimale kwaliteit, daar streven we naar