Meer informatie over deze coach

Loopbaanbegeleiding

Laten we samen even halt houden bij jouw job.

Je krijgt daarbij mijn onverdeelde aandacht en oprechte interesse. Dankzij gerichte vragen is dit geen vrijblijvende babbel maar boek jij écht resultaat.

We richten ons op je talenten en sterktes - waarvan je soms niet eens wist dat je ze had. We benaderen jouw verhaal en vragen niet enkel rationeel, maar ook met doeltreffende oefeningen. Want met denken alleen kom je er vaak toch niet uit.

Ik los geen dingen voor jou op. Maar ik help je wél om antwoorden te vinden die echt bij jou passen. Op die manier kan jij duurzaam groeien en fijner werken.

Stress- en Burn-out-coaching

Wist je dat stress eigenlijk niet ongezond hoeft te zijn? Natuurlijk heb je daar géén boodschap aan als je er alle dagen veel last van hebt. Graag ga ik met jou op zoek naar manieren om meer rust in jouw leven te brengen!

Perfectionismecoaching

Van kleinsaf aan zijn we geconditioneerd om dingen goed te doen. Perfectionisme leverde ons de lof en bevestiging op van ouders, leerkrachten, chefs, collega’s, partners, ... Maar soms weegt dit patroon heel zwaar op een mensenleven. Dan is het hoog tijd om het vrije en blije kind in jezelf terug te vinden 

Life en Personal Coaching

Zit je even vast, of stel je telkens weer hetzelfde gedrag dat je allesbehalve verder helpt? Denk maar aan onzekerheid, alsmaar ja zeggen, moeilijk keuzes maken, ongezonde gewoontes, …? Samen bekijken we wat jij niet meer wil, maar vooral ook wat je dan wel wil, én hoe je daar geraakt.

Mental Coaching

Als je op een bepaald vlak niet verder geraakt, heeft dit vaak met je gedachten en (onbewuste) overtuigingen te maken. We onderzoeken op welke manier die jou parten spelen en hoe jij terug kan groeien en ‘shinen’. 

Communicatiecoaching

Door eigen ervaring en mijn grote interesse in dit thema, vergaarde ik heel wat waardevolle kennis rond communicatie. Samen zoeken we uit wat jou daarvan kan helpen om beter te communiceren met de mensen in je omgeving.

Back to Nature Coaching

Wat je thema ook is, vaak draait de oplossing rond dichter bij jouw eigen ‘natuur' komen. En dan helpt het soms om eens naar buiten te gaan. Al stappend, in het groen, met jouw ervaren coach als gids, komen antwoorden vaak als vanzelf.

 

Nog iets over mezelf…

 

Ik ben geboren in 1969, getrouwd en mama van twee. Ruim 25 jaar werkte ik in de bedrijfscommunicatie, eerst in loondienst en later als freelance copywriter en vertaler. Toen ik even 'vast' zat en mij liet coachen leerde ik heel veel, onder andere dat zelf coachen écht iets voor mij is. Dus volgde de nodige opleidingen. En nu coach en motiveer ik met plezier mensen zoals jij!

Voor loopbaanbegeleiding in Aalst, Erpe-Mere, Lede, Gent en Affligem kan je terecht bij Sophie.

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Park Office Gent F

Franklin Rooseveltlaan 348-349
Gent

Coach & Connect - Erpe-Mere

Stationsstraat 161
Erpe-Mere

Regus - Aalst

Groeneweg 17
Aalst

Coach & Connect - Lede

Markt 32
Lede

Coach & Connect - Affligem

Bellestraat 255
Affligem