Meer informatie over deze coach

Loopbaanbegeleiding

Sinds 2006 werk ik als loopbaanbegeleider en jobcoach. In dit werk heb ik honderden mensen begeleid naar meer plezier en zin in hun werk zodat zij thuis komen in hun job. Ons werk is een belangrijk deel van ons leven, want we zijn er ongeveer één derde van onze tijd. Hoe wil jij die tijd beleven?

Ik help je om jouw talenten en passie te ontdekken, zodat je dit inzet in je huidige job of in een nieuwe uitdaging, en zo thuis komt in je droomjob.

Ik begeleid je naar meer plezier en zin in je werk. Ik breng jou in contact met jezelf, je vitaliteit, talenten en passie en zet je op weg, stimuleer en inspireer je om dit in je leven en werk te integreren.

Hiervoor brengen we je persoonlijkheid in kaart, herontdekken we je dromen en gaan we op zoek naar jouw waarden, talenten en vaardigheden. Om vervolgens via een beroepentest jouw profiel te koppelen aan je droomjob en dit te vertalen naar een realistisch stappenplan. Zo hervind je jouw balans en levensgeluk.

Loopbaanbegeleiding betaal je met een loopbaancheque, €40 voor 4uur bij loopbaancheque 1 en 3 uur bij loopbaancheque 2. Verdere loopbaanbegeleiding kan aan €90 voor één uur..

Personal coaching

Je zoekt personal coaching omdat je niet gelukkig bent in je dagelijkse leven. Je piekert over bepaalde zaken, je kan niet zo goed omgaan met stress, er knaagt iets, je hebt het gevoel dat je niet helemaal tot je recht komt, je vraagt je af wat de zin van je leven is, je weet niet wie je werkelijk bent. Je leert in eerste instantie om stil te staan bij jezelf. We onderzoeken je aannames, leert deze te begrijpen en oordeelt of deze een vrij en gelukkig leven in de weg staan. Vervolgens ontdek je hoe je dit wil leven. En hoe jouw liefde, kwaliteiten, kleur en uniek zijn een gift voor de wereld is. Dan ervaar je je als vanzelf als een blij en gelukkig mens.

Een individuele sessie duurt 1u15 en kost 65 euro.

Een relatiesessie duurt 1u30 en kost 90 euro.

Stress- en burn-outcoaching

Je zoekt naar stress- en burn-outcoaching omdat je je futloos en opgebrand voelt, je niet meer weet hoe je je batterijen kan opladen, geregeld spanningsklachten ervaart, je je niet meer langdurig kan concentreren, zaken niet meer afgewerkt krijgt. Je kan je niet meer echt ontspannen en lijkt altijd gespannen.

Tijdens de stress- en burn-outcoaching krijg je inzicht in het ontstaan ervan. We zoeken hierbij naar de overtuigingen die een energiek leven in de weg staan en naar antwoorden die in je eigen wijsheid vervat zijn. Je leert om je gedrag en gedachtenpatronen om te buigen naar hernieuwde levensenergie en werkplezier. Je krijgt bewustzijn over je drijfveren en ziet waar deze tot hun recht komen. Zo leer je hoe je weer met energie kan leven en werken.

Een individuele sessie duurt 1u15 en kost 65 euro.

Als stress en burn-outcoach ben ik lid van de Vereniging van Erkende Stress en Burn-outcoaches.

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Rent a changecoach

Zijpstraat 148
Duffel

Groepspraktijk Anemoon

Koningin Astridlaan 104
Kontich