Meer informatie over deze coach

Loopbaanbegeleiding: Meet More happiness@work

·      Een job waarvoor je op maandagochtend met veel goesting uit bed springt.

·      Een job die je blijft uitdagen, zonder dat de werkdruk onmogelijk hoog ligt.

·      Een job waarbij je vlot samenwerkt, zonder dat je energie verliest.

·      Een job waarvan je voelt dat ze echt bij jou, je persoonlijkheid en je talenten past.

Klinkt dat voor jou als een droomscenario? Of misschien eerder als een scenario dat wel ideaal klinkt, maar onrealistisch lijkt? 

Wel, als loopbaanbegeleider ben ik ervan overtuigd dat iedereen een job kan vinden die voldoening biedt. Ook als je op dit moment vastzit in een professionele situatie die je ongelukkig maakt. In mijn loopbaanbegeleiding help ik je om beter te begrijpen waarom je je in die situatie ongelukkig voelt. Ik help je om je talenten te ontdekken en  je te verbinden met een job die matcht bij wie jij bent en waarvoor jij staat. 

Loopbaanbegeleiding: ontdekken wie je bent en wat je wil

De eerste stap bij loopbaanbegeleiding is ontdekken hoe je in elkaar zit en wat jij wil van je professionele leven. Een boeiende uitdaging die we samen aanpakken. Om van daaruit nieuwe mogelijkheden te ontdekken om met de situatie om te gaan en vervolgens te zoeken naar jobs die jouw droomscenario kunnen waarmaken.

Een uitdaging in een veranderende wereld

Je loopbaan zelf in handen nemen is een grote uitdaging in een omgeving die voortdurend verandert. Laat de situatie niet zomaar op je afkomen en schakel snel bij een wijziging in je werkomgeving. Zo ben je veerkrachtiger in de chaos die verandering vaak met zich meebrengt. De sleutel? Creatief omgaan met je sterktes, zodat je beter kunt omgaan met uitdagingen in je leven.

Mijn boodschap: vandaag investeren in loopbaanbegeleiding, is investeren in je eigen toekomst en loopbaan.

Klaar voor de volgende stap?

Is deze loopbaanbegeleiding precies wat jij nodig hebt voor meer happiness@work? Wil je niet wachten op jouw droomscenario, maar zelf pro-actief aan de slag gaan met je loopbaan?

Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. Dat kan in mijn coachingpraktijk in Duffel (Antwerpen) of online.

 

Nice to meet you: Meet your You via 0495 43 47 15 of annemie@pygmalion2.be

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Meet your Mind

Zijpstraat 148
Duffel