Meer informatie over deze coach

Iedereen is uniek en heeft een uniek carrièrepad, maar vreemd genoeg komen we op dat pad op verschillende momenten allemaal wel eens blokkades of obstakels (zowel intern als extern) tegen.

En dan rijst vaak één of meerdere van volgende vragen:

  • Is dit het summum of mag ik nog meer verwachten?
  • Wat wil ik écht?
  • Waar hecht ik belang aan?
  • Hoe krijg ik mijn werk-privé balans?
  • Waar liggen mijn sterktes?
  • ....

Met andere woorden:

Welke (kleine of grote) wijzigingen kan jij in je eigen leven/loopbaan aanbrengen om terug op het pad dat naar werkvreugde (=GAUDIUM) leidt, te komen?

Op zo'n moment kan het helpen om samen met een coach je eigen doelen weer scherp te stellen en te bepalen wat je wil en hoe je het kan bereiken.

Samen gaan we na hoe we jou terug in je (veer)kracht krijgen en verhogen we je 'GAUDIUM'.

Ik ben arbeidspsychologe en HR-Professional en al 15 jaar gepassioneerd door mensen, organisaties en loopbanen. Ik werkte in grote en kleine bedrijven, productie- en service omgevingen, Belgische en Amerikaanse ondernemingen. Ik werd vanuit mijn rol meermaals geconfronteerd met organisatiewijzigingen en het impact daarvan op medewerkers, motivatie, dynamieken tussen afdelingen, etc. De laatste jaren ben ik mezelf gaan bijscholen tot loopbaancoach en stresscoach, nadat ik zelf ook geconfronteerd werd met vragen en obstakels.

Graag wil ik jou met de nodige zorg en empathie en af en toe een vleugje humor tot inzicht in jezelf brengen waardoor jij weer helemaal weet WIE je bent, WAT je wil en HOE je het zal realiseren!

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Stefanie Lootens - Brugge

Boeveriestraat 35
Brugge