Meer informatie over deze coach

Loopbaanbegeleiding

Als loopbaancoach help ik je graag met vragen over je loopbaan. Stilstaan, reflecteren en analyseren wie je bent, wat je wil en waar je gekomen bent?

Je eigen verhaal ontdekken wat je kwaliteiten zijn, waar je talenten liggen om zo meer passie en plezier te vinden in je werk. Waar wil jij in groeien en welke aspecten van jezelf wil je verder ontwikkelen?

Een beeld scheppen over jezelf en je situatie brengt inzicht om zo gerichte stappen te zetten naar verandering.

Daarnaast kun je bij mij terecht met uiteenlopende vragen over jezelf, je gezinssituatie, je gezondheid, je leven ... Ik heb een uitgebreide interesse in wellbeing en vitaliteit, stress problematiek en ga graag met jou op zoek naar jouw kracht om in balans te komen met jezelf in de verschillende omgevingen waarbinnen je vertoeft (werk, gezin, vrije tijd,...).

Een rustpunt ... een luisterend oor ... bewust worden van ... verantwoordelijkheid opnemen ... meer energie verkrijgen ... en toch ontspannen door het leven gaan.

Meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen.

Stress- en burn-outcoaching:

Wil je uit de drukdoenerij stappen, jezelf bovenop plaatsen en een eigen unieke houding ontwikkelen om met stress om te gaan? Door inzicht in je situatie en het gebruik van stress reducerende technieken, leer je omgaan met verschillende situaties die bij jou een stressreactie uitlokken.

Hartcoherentie:

is een ademhalingstechniek die stress-reducerend werkt. Naast stress-reductie kan het ook preventief toegepast worden om dagelijkse prikkels en stress-situaties de baas te kunnen.  Hartcoherentie is een wetenschappelijk onderbouwde techniek waarbij je met je ademhaling, lichaam en geest tot ontspanning brengt.

Je komt opnieuw in een gevoel van 'veilige modus'.

Wandelcoaching:

De natuur intrekken om al wandelend letterlijk en figuurlijk stappen te zetten in de richting die jij wil uitgaan.  We spreken over ervaringen, moeilijkheden, obstakels, interacties, doelen, verandering,… en zo leer je jezelf herontdekken.

Voor coaching andere dan loopbaanbegeleiding 60€/u.   

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Triade

Koning Albertstraat 109
Veldegem

Triade 2

Heidelbergstraat 20
Loppem