Meer informatie over deze coach

Loopbaanbegeleiding

Een groot deel van je leven breng je op het werk door. Je kiest dus best iets dat écht bij je past. Maar hoe vind je dat? 

Met gerichte vragen en oefeningen help ik je om nieuwe inzichten te vinden. Je ontdekt je talenten, wat je voldoening en energie geeft en wat je echt wil. Ik heb een directe, no-nonsense stijl waardoor je op effectieve wijze tot concrete resultaten komt. Een traject bij mij is altijd maatwerk. Ik beheers verschillende methodes, en we bekijken samen wat jou het best ligt.

We stellen samen een actieplan op zodat je doel geen droom blijft, maar je het ook realiseert. Zodat je niet naar je werk gaat omdat het 'moet', maar je elke dag plezier hebt in je job.

Voor de loopbaanbegeleiding kan je gebruik maken van de loopbaancheque.

Perfectionismecoaching 

Onder perfectionisme ligt een diepe wens om van anderen bevestiging te krijgen, een verlangen naar aanvaarding en erkenning. Andere typische kenmerken zijn: een laag zelfbeeld, uitstelgedrag, piekeren en moeite met grenzen bewaken.

Perfectionisme komt vaak voor in onze huidige maatschappij. De druk om te presteren is groot, eerst op school, later in het bedrijfsleven. Het signaal dat we ‘niet goed genoeg’ zijn, doet ons ons gedrag aanpassen. We leggen de lat hoog voor onszelf en onze omgeving en als we niet aan die verwachtingen voldoen, voelen we ons tekort schieten. Maar wie wil nu niet graag oké gevonden worden? Zo houdt het patroon zichzelf in stand.

Gelukkig kan je dit patroon doorbreken. Je kan bij mij terecht voor een heel specifiek coaching traject om je perfectionisme/bevestigingsdrang aan te pakken.

Voor de investering gelieve contact op te nemen.  

Coaching voor hoogbegaafden

Hoogbegaafd zijn is geen synoniem voor gegarandeerd succes. Het is een talent dat tot mooie prestaties en veel voldoening kán leiden. Maar dat gaat niet vanzelf. Er zijn heel wat mogelijke hindernissen die je in de weg kunnen staan.

De coaching is er op gericht inzicht te krijgen in de valkuilen die veroorzaakt of versterkt worden door je hoogbegaafdheid. Mogelijke onderwerpen zijn: hoge verwachtingen, moeite met plannen, prioriteiten stellen en dingen afmaken, overprikkeling, problemen met communicatie etc.

Voor de investering gelieve contact op te nemen.  

Stress- en Burn-out-coaching

Dat langdurige stress ons lichaam geen goed doet, weten we ondertussen. Maar wat doe je eraan? Stress- en burn-out coaching heeft als doel je veerkracht te verhogen, zowel mentaal als fysiek. Je zal stappen ondernemen om je energie en vitaliteit terug te winnen. Daarnaast leer je omgaan met stress en emoties en aan het versterken van je zelfvertrouwen.

Om tot een duurzaam en blijvend resultaat te komen besteden we veel aandacht aan het inzicht krijgen in wat jou persoonlijk uit balans brengt. Dat is immers voor iedereen anders, en om overbelasting te voorkomen is het belangrijk dat je de signalen in een vroeg stadium leert herkennen.

Een coachingstraject is daarom altijd maatwerk. We focussen ons op de vaardigheden die jij nodig hebt om weerbaarder te worden.

Voor de investering gelieve contact op te nemen.  

Privépraktijk & Online

Mijn praktijk is in Londerzeel op vijf minuutjes stappen van het station. Je kan er ook gemakkelijk geraken met de auto, Londerzeel ligt vlak naast de A12. Er is voldoende parkeergelegenheid vlakbij de praktijk.

Online coaching via videobellen is ook mogelijk. Online werken heeft heel wat voordelen: je hoeft je niet te verplaatsen, je verliest minder tijd, het is gemakkelijker in te plannen en je kan in je vertrouwde omgeving blijven.

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Coach Evelyne Vanraes

Berreweide 7
Londerzeel