Meer informatie over deze coach

Loopbaanbegeleding

Samen met jou zoek ik naar oplossingen voor de professionele uitdagingen waar je tegenaan loopt. Als coach wil ik je inspireren en jouw talenten en kennis in kaart brengen. Door deze persoonlijke begeleiding wordt de volgende stap in je carrière of professionele ontwikkeling een stuk duidelijker en makkelijker te zetten.

Traject coaching

Of je nu op zoek bent naar de beste studiekeuze, een andere wending in je loopbaan of je hulp kan gebruiken bij een sollicitatietraining dan kan je bij mij terecht voor een persoonlijke en zeer gerichte aanpak. Voor het studietraject bekijken we je sterktes en interesses als basis. Voor een loopbaantraject doen we een uitgebreide loopbaanscan waaruit we verder kunnen werken richting beroepskeuze. Voor sollicitatietraining sta ik voor je klaar voor het opstellen van je CV, voorbereiding van het sollicitatiegesprek en eventuele voorbereiding op testen van SELOR (overheid)

Bedrijfs coaching

Als u voor uw onderneming zoekt naar een resultaatgerichte, inspirerende bedrijfscoach dan bent u bij mij aan het juiste adres. Zowel het bedrijf begeleiden in de nodige veranderingen, leidinggevenden ondersteunen in coachend leiderschap en teams versterken door gebruik te maken van Belbin teamrollen.

Stress en burn-outcoaching

Wanneer je merkt dat het je allemaal overweldigt en je de controle aan het verliezen bent dan kan je bij me terecht voor begeleiding bij burn-out of een preventief programma (als je er op tijd bij bent). Burn-outs vreten jouw energie waardoor het niet alleen op de werkvloer maar ook in je privéleven een zware last kan zijn om alleen te dragen. Als je wilt gaan we samen op zoek naar het herstellen van je veerkracht

Voor loopbaanbegeleiding in Deinze kan je terecht bij Rebecca.

 

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Balanza

Harrelstraat 45
Deinze