Meer informatie over deze coach

Investing in yourself is the greatest investment with best return on investment.

Als jonge dertiger een hobbelig maar boeiend parcours afgelegd langs diverse jobs naar meer loopbaangeluk. Ik geloof in de kracht van een onbevooroordeelde ontmoeting met als rode draad de mensen trachten te inspireren en stimuleren zodat ze kunnen zijn wie ze eigenlijk willen zijn. Maar heel belangrijk: jij blijft aan het stuur van onze ontmoeting. Jij bepaalt de koers, Ik ondersteun.

Intrinsieke motivatie is de meest vergeten succesfactor. De motivatie die vanuit jezelf komt en niet vanuit een externe bron zoals bijvoorbeeld het vooruitzicht op een bonus of reisje naar NYC is de meest krachtige en duurzame motivator die je bezit. Op termijn levert deze je automatisch ook meer loopbaangeluk op. Echter zitten deze krachtige motivators vaak onder ‘t stof bedolven.

Mijn stijl? Vriendelijk, realistisch, praktisch, rustig en betrouwbaar.

Loopbaanbegeleiding, je kan gebruik maken van VDAB-loopbaancheques. Je hebt recht op 2 loopbaancheques (7u). Eén loopbaancheque kost je slechts 40 euro en geeft jou recht op 4 uur begeleiding bij de eerste cheque en 3u begeleiding bij de tweede cheque.

 

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Kracht Jacht

Mechelsebaan 160 b
Duffel