Meer informatie over deze coach

“We kennen Johan als begeesterd, optimistisch en visionair”.

Van jongsaf heb ik een hart voor de ziel van mensen. Mensen bij staan om een juiste volgende stap te zetten is de rode draad van mijn loopbaan. Met verschillende werkvormen en in verschillende contexten, steeds vanuit een holistische visie op de mens als bio-, socio-, psycho- en spiritueel wezen.
In de loopbaancoaching staat de focus op de ontwikkeling van het “werkleven”, vanuit de overtuiging dat je je eigen leven voluit mag leven. Je mag hierbij een ‘job’ doen waarin je plezier hebt, waarin je wordt uitgedaagd en kunt groeien tot werken “meester-werken” wordt.
Zelf put ik veel energie uit momenten dat ik mensen zie luisteren naar hun innerlijke stem, zich hiermee verbinden, en de moed opbrengen een gepaste beweging te maken – of het nu een kleine of een grote is.
Mijn bijdrage hierbij is bescheiden. Ik luister met mijn hart, kijk naar het geheel, beweeg mee naar de kern… En dit alles vriendelijk en beweeglijk als een rivier én standvastig als een berg.
Zo blijf ik gefascineerd door het grotere verhaal dat al bestaat én het nieuwe verhaal dat iedere mens erin schrijft – en al de lege pagina’s daartussen, hoopvol wachtend…

Jaren geleden richtte ik  “Huis van Verbinding” op waarin ik mijn holistische visie vorm kan geven door een geindividaliseerde mix van dynamische psychotherapie, klassieke homeopathie, allerlei vormen van systeemopstellingen en coaching in leiderschap.
Ook loopbaancoaching maakt deel uit van dit pakket en ik werk als freelance loopbaancoach voor de regio Kontich.

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Huis van Verbinding

Edgard Tinellaan 11
Kontich