Meer informatie over deze coach

Hallo,

Mijn naam is An De Backer en ik heet je welkom in je zoektocht naar loopbaanbegeleiding op maat.

Als klinisch psycholoog (2008) heb ik me toegespitst op het kortdurend en krachtgericht werken. In 2014 mocht ik me na een bijkomende opleiding van 3 jaar tevens counselor/coach noemen. Het vinden van een ideale match met het werkveld gebeurt voor de meesten onder ons in een proces van zoeken. In verweving met hoe we ook als mens evolueren, met onze waarden en behoeften. In afstemming met onze omgeving.

Ik ga hiervan uit van eigen talenten en verlangens, in samenspel met onze context (de balans met de privé situatie, maar ook als werkende burger in een bepaald systeem). Mijn visie is dat het werkveld een belangrijk deel kan uitmaken van onze identiteit en de kans biedt om onszelf te ontplooien en stimuleren. Om ons het comfort te bieden wat ons levensrecht eer aandoet.

Samen met jou wil ik hierin zoeken naar wat voor jou een ideale werkplek kan vormen. Maar tevens wat uitdagingen voor jezelf kunnen zijn (perfectionisme, stress,..). En wat hierbij kan helpen om jezelf meer controle over je leven te ervaren. Ik hanteer hierbij concrete technieken uit verschillende benaderingen. Deze hebben hierbij slechts 1 doel voor ogen; jezelf beter voelen in jezelf en levenscontext.

Graag hoop ik je te ontmoeten met jouw vraag, op een laagdrempelige, neutrale manier en in een professionele context.

Naast de loopbaanbegeleiding dmv een loopbaancheque kan je bij mij terecht voor;

burn out coaching, competentie ontwikkelingsgericht coachen, mental coaching, stress coaching, versterking van de zelfwaarde, piekeren. Vraag naar de investering voor deze begeleidingen.

Voor loopbaanbegeleiding in Lede kan je terecht bij An.

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

An De Backer "Gezondheidshuis Lede"

Rammelstraat 10
Lede