Meer informatie over deze coach

Je houdt van je werk en niets is je te veel. Op dit moment ervaar je geen flow. Je voelt weinig betrokkenheid in hetgeen je doet. Je hebt weinig energie. Je stelt je een hoop vragen over je job, je loopbaan en aldus, je leven. Welke job laat je toe om de zingeving te ervaren? Welke kansen wil je grijpen? Welke richting wil je uitgaan?


In het huidig politiek en economisch klimaat sta je misschien meer dan ooit stil bij je eigen geluk. Je maakt mogelijk je eigen balans op van wie je bent en je loopbaan. Waar gaat het hier echt om? Wat is er voor jou essentieel dat er in verandert de toekomst? Kan je een klankbord gebruiken? Hoe kan je je (buik)gevoel omzetten in een actieplan? Wat is de volgende stap die zich aandient in je loopbaan?


Ik begeleid je graag op je pad waarin je jezelf heruitvindt vanuit je kern naar meer energie, betrokkenheid en bevlogenheid. In je ontdekkingstocht naar meer authenticiteit, groei en ontplooiing sta ik je graag bij. Je waarden, je drijfveren en je interesses vormen de leidraad van je innerlijk kompas. Samen verkennen we nieuwe toekomstige paden.


Zelf heb ik een Human Resources achtergrond die ik graag met je deel. Ik ben nog steeds actief in het bedrijfsleven en heb een diepgaande kennis van de arbeidsmarkt. Daarnaast ben ik vertrouwd met rekrutering en opleiding. Thema’s als welzijn, preventie van stress & burn-out, absenteïsme alsook reïntegratie genieten mijn interesse. Mijn stijl omschrijf ik als betrokken, pragmatisch en doelgericht. Mensen helpen hun fundamenten te versterken en bij te dragen aan hun groei, daar doe ik het voor!


Wil je opnieuw met goesting en voldoening aan de slag? We zetten je nieuwe inzichten om in een concreet stappenplan. Ik sta voor je klaar mocht je zin hebben om samen op ontdekkingstocht te gaan.
Je kan bij mij ook terecht voor stress- en burn-out coaching, life coaching, energetische coaching en kinesiologie (EE & EFT).

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Katleen

Zuunbeeklaan 3
Sint-Pieters-Leeuw