Meer informatie over deze coach

“Don’t wait for an opportunity, create it!” 

Samen gaan we kijken naar wat jij nodig hebt om kansen te creëeren in je huidige job of in een nieuwe job.  Kansen om je gelukkiger, vrijer en vreugdevoller te voelen. 

We kijken naar jouw talenten, waarden & energiegevers. We bekijken of je deze (anders en beter) kan inzetten in je huidige job of verkennen andere mogelijkheden op de arbeidsmarkt.  Ook de opstart van een zelfstandig (bij)beroep behoort tot de mogelijkheden. 

Dit alles vanuit een positieve mindset. Want wie positief denkt, creëert makkelijker zijn/haar geluk & succes.

Els, die naast loopbaancoach ook relaxatie- en wellnesscoach is, begeleidt je graag met een persoonlijke aanpak. Ze geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt om stappen te zetten in de richting van meer loopbaangeluk.  Ze omschrijft zichzelf als eerlijk, enthousiast, met humor en inlevingsvermorgen, respectvol en creatief. 

Ze studeerde handelswetenschappen en werkte al leerkracht economie, afdelingshoofd streekontwikkeling en trajectbegeleider voor jongeren.  Na een moeilijke periode op persoonlijk vlak herschoolde ze zich in avondschool binnen het domein van gezondheid, relaxatie en intuitieve ontwikkeling.  Ze startte in 2010 haar eigen wellnesszaak in centrum Haaltert.  Sinds 2015 heeft ze diverse coach opleidingen gevolgd en werkt ze met mensen rond meer balans en geluk.  Steeds welkom voor een verkennend gesprek. 

Voor loopbaanbegeleiding in Haaltert en Gent kan je terecht bij Els.

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Pygmalion Gent

Ingelandgat 1
Gent

Ekilibre

Achterstraat 37
Haaltert