Meer informatie over deze coach

De rode draad door mijn carrière is menselijk contact, eerst in de verkoop, later in HR en als people manager. Mensen helpen zich goed te voelen in hun job, geeft me energie. Het werd mijn persoonlijk missie om ervoor te zorgen dat mensen plezier in hun werk (her)ontdekken. 

Een burn-out overtuigde me de stap te zetten om mensen te helpen het evenwicht terug te vinden tussen hun privé en hun professioneel leven. Mijn aanpak wordt gedefinieerd als pragmatisch, oplossingsgericht en open. Ik heb een warme maar confronterende stijl. Ik wil ervoor zorgen dat je voldoening put uit je werk (en bij uitbreiding je leven).

Samen zullen we op zoek gaan naar je sterktes om zo jouw talenten en waarden op te sporen en te ontdekken wat jou energie geeft. We kijken met een kritische blik naar de weg die je hebt afgelegd, maar staan bovenal stil bij de toekomst. We evolueren zo in kleine stapjes naar jouw doel en vinden wat jou gelukkig maakt.  Als je snel overprikkeld bent of veel stress ervaart, bezorg ik je tips om hiermee om te gaan. 

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Anja Anckaert

Biezeweide 6 bus 22
Halle