Meer informatie over deze coach

Loopbaancoaching

Zit je met twijfels over je job? Zoek je meer plezier of voldoening in je werk? Wil je graag uitzoeken wat je écht goed kan en wil doen, en in welke werkomgeving je het beste past?

Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou. Tijdens de sessies staan we stil bij je talenten, wat je energie geeft, je belangrijk vindt en graag wil doen of veranderen. We dromen groot, om het daarna in een realistisch actieplan om te zetten.

Bij mij vind je een andere aanpak dan de klassieke gespreksruimte tussen 4 muren. Mijn coachings vinden plaats op inspirerende locaties aan de rand van het Hallerbos, in Oostende aan zee, of in Laken aan Tour&Taxis. Ik werk, afhankelijk van je voorkeur, binnen of buiten. Binnen werk ik graag met creatieve methodieken, buiten met ervaringsgerichte werkvormen. Want door te doen en te ervaren, blijven inzichten beter plakken.

Door mijn begeleiding leer je jezelf beter kennen en kan je sterkere keuzes maken in de toekomst.

 

Stress- en burn-outcoaching

Ervaar je veel stress of werkdruk? Heb je het gevoel uitgeput te zijn en geleefd te worden? Gespannen spieren of je emoties niet meer onder controle?

Hoewel de signalen vaak onaangenaam zijn, is het een gezonde reactie op een ongezonde situatie.

Wil je het graag anders? Dan heb je de eerste stap al gezet om het onevenwicht te herstellen!

Je terug energiek en goed voelen is mogelijk. Ik begeleid je stap voor stap naar terug meer energie en balans in je leven. We kijken naar wat jou stress bezorgt en hoe je dat kan verminderen. En nog belangrijker: naar wat jou energie geeft en welke keuzes je daarin kan maken.

Wie ben ik?

Al van kleins af aan wilde ik de wereld ontdekken. Die nieuwsgierigheid in combinatie met een vleugje idealisme baande de weg naar werken in de ontwikkelingssamenwerking. Na jaren voelde ik dat mijn interesse verschoof van de buiten- naar de binnenwereld en werken met mensen rond welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Die wens bracht mij opnieuw aan het studeren (zie onder). Sinds enkele jaren begeleid ik groepen, organisaties en individuen, onder andere via ervaringsgerichte methodieken en activiteiten in de natuur, wandelcoachings of creatieve sessies.

Mensen met wie ik samenwerkten en vrienden, omschrijven me als iemand die met de voeten op de grond staat, veel vertrouwen kan geven, waar je je snel bij je op je gemak voelt, mensen kan bemoedigen en motiveren, en iemand die dingen weet aan te pakken en doortastend kan zijn.

 

-Postgraduaat Adventure Education (Odisee)

-Opleiding loopbaancoach (Thomas More hogeschool)

-Opleiding stress- en burn-outbegeleiding (Arteveldehogeschool)

-Micro degree Toegepaste Psychologie (AP Hogeschool)

 

Tarieven

Voor loopbaanbegeleiding kan je gebruik maken van loopbaancheques (VDAB). Loopbaancheque 1 is goed voor 4 uur coaching. Loopbaancheque 2 voor 3 uur. Je investeert zelf een bedrag van 45 euro per loopbaancheque.

Geen recht op loopbaancheques? Dan betaal je € 55/uur.

We starten telkens met een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten. Daarin kijken en voelen we samen of er een klik is en bespreken we het plan van aanpak.

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Bosnest (Boswachterswoning Halle) Zynke

Dries 3
Halle

Praktijkhuis BLES Zynke

Pannenhuisstraat 44
Laken

Aan zee Zynke

Stuiverstraat 74
Oostende