Meer informatie over deze coach

Ik studeerde af als (bedrijfs-)psychologe aan de universiteit van Gent. In deze opleiding focus je als psycholoog op het professionele leven van mensen. Na een boeiende loopbaan van 12 jaar in een functie als directie, begon ik als zelfstandig loopbaanbegeleider en HR consultant.

Ik hou van mensen, en van praten met mensen. Ik heb zelf meermaals ondervonden dat je door de dingen uit te spreken, tot nieuwe inzichten komt. In mijn job begeleid ik mensen om zelf tot inzichten te komen, en zo hun leven de richting te laten uitgaan die ze zelf graag willen. Ik bied handvaten aan, waar jij mee aan de slag kan. De loopbaancheques van de overheid zijn een ongelooflijke kans om betaalbare gepersonaliseerde coaching te krijgen. 

Ik ben 41 jaar, en naast jobcoach ben ik de vriendin van Tom en mama van een vijfjarige dochter, Élouenn-Florence. Ik hou enorm van kunst en schilderen. Ik maak grote abstracte schilderijen Ik kan erg genieten van gaan eten op restaurant, samenzijn met vrienden en familie en quality-time met mijn gezin. We wonen in het landelijke Schorisse, waar we helemaal tot rust kunnen komen.

Ik werk als loopbaancoach voor loopbaancentrum Pygmalion (www.pygmalion2.be).

Positiviteit staat centraal in het traject. We focussen op sterktes en passies. Ik vertrek steeds vanuit de client, samen met de client. Ik zoek graag creatieve manieren om mensen te prikkelen in de richting waarin zij willen groeien. We vertrekken vanuit sterktes, interesses, passies en vaardigheden, en bekijken samen welke richting de client uit kan en wil. Iedereen heeft unieke talenten, alleen zitten die soms wat verborgen, als gevolg van gewoonte, sleur en angst voor het onbekende. We streven oprecht professioneel geluk na, dat uiteraard ook invloed heeft op alle andere facetten van je leven.

Voor loopbaanbegeleiding in Ronse en Schorisse kan je terecht bij Helene.

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Helene

Tiegstraat 4
Schorisse

Helene 2

Kerkplein 15
Ronse