Meer informatie over deze coach

“ Als je loslaat, heb je twee handen vrij om de toekomst te grijpen.”
Ik geloof niet in het lot of in het zoeken en vinden van het juiste pad. Durf je en kan je de controle en de gang van zaken loslaten dan kunnen nieuwe dingen op je pad komen en kan je blijven inzetten op persoonlijke ontwikkeling van jezelf en van anderen.

Ik paste dit ook toe op mijn eigen loopbaan: ik werkte als maatschappelijk werker en met een duwtje in de rug van een collega verliet ik mijn comfortzone, volgde ik een therapie-opleiding en zette ik mijn eerste stappen als therapeut.

Ik kreeg veel gepassioneerde en gedreven jongeren & volwassenen over de vloer. Mensen met aanwezig potentieel en een enorme motivatie maar vaak belemmerd in ontwikkeling door verschillende drempels: perfectionisme, het afbrokkelen van zelfvertrouwen en het afnemen van het algemeen psychosociaal welzijn, miscommunicatie, …. 

Ik stelde vast dat het algemeen psychosociaal welzijn verstoord of afgevlakt geraakte door een disfunctioneren op de werkvloer. Om mijn cliënten ruimer en beter te kunnen omkaderen besloot ik mij bij te scholen in stresspreventie, burn-out coaching en loopbaanbegeleiding.

Nu geef ik 14 uren per week zorgondersteuning in het basisonderwijs, bied ik individuele therapie, coaching en loopbaanbegeleiding aan en verzorg ik trainingen en workshops aan particulieren en in de non-profitsector.

Wie kan er een beroep doen op mijn aanbod?

Ben je werknemer, ambtenaar of zelfstandige en:  

  • het gevoel dat je hoog getalenteerd en/of hoogbegaafd bent maar je potentieel niet volledig tot ontwikkeling komt? 
  • het gevoel dat je perfectionisme je eerder belemmert dan doet groeien? 
  • of wil je terug meer energie uit je werk halen, leren hoe je stress kan voorkomen en komen tot een betere work-life balance?
  • Of denk je dat het nodig is om te bewegen op je professionele pad maar weet je niet goed naar waar of hoe?
  • wil je beter leren communiceren en/ of samenwerken met je collega’s, je leidinggevende, …

 

Met al deze loopbaanvragen ben je welkom bij mij.

Wat mag je van mij als loopbaanbegeleider verwachten?

Als integratieve therapeut & coach put ik uit een breed gala aan kaders & methodieken. Je hoeft zodoende niet in een bepaald plaatje te passen.  Verder hanteer ik een directe en non-nonsense aanpak en gaan humor en empathie hand in hand.

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

FAAR

Wetstraat 35
Antwerpen