Meer informatie over deze coach

Heb jij een vraag op het gebied van je loopbaan, persoonlijke ontwikkeling , stress, angst of de balans werk- privé? Dat kan je  bij mij terecht.Ik bundel de kennis en ervaring uit mijn studies, praktijk en persoonlijke ervaringen samen om aan anderen over te brengen en om anderen te begeleiden in hun loopbaan en groeiproces. Ik erken het belang van de kracht om echt te luisteren naar mensen. Dit doe ik op een warme, open, geduldige en natuurlijke manier met een focus op talenten en kwaliteiten.Wederzijds respect, oprecht zijn en je veilig voelen om je verhaal te doen vind ik erg belangrijk. 

Met mijn steun ontdek je handvatten voor verandering en persoonlijke groei. Op een coachende, milde manier probeer ik jou te versterken zodat jouw veerkracht weer groter wordt en je weer meer vertrouwen in jezelf en in de toekomst krijgt.Je zal tot inzichten komen die we samen omzetten in acties.Ik stimuleer je om keuzes te maken en een volgende stap te zetten.Tijdens de sessies gebruik ik effectieve en praktische werkvormen om je inzicht te geven in patronen, gedachten, gedrag en verlangens. Deze gesprekken worden aangevuld door opdrachten die je thuis kan maken.

Aan het einde van het traject weet je beter wie je bent, waar je energie van krijgt, waar je kracht zit en wat je wilt. Daarmee kun je vertrouwen op je zelf en op je talenten. 

"Door achter te laten wat je niet meer nodig hebt, creëer je ruimte om te vinden wat jou vooruit brengt.”

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Senses praktijkhuis

St-Benedictusstraat 47
Mortsel

Katia De Vries

Willem Geetsstraat 35
Mechelen