Meer informatie over deze coach

Wat doe ik?

Al fluitend naar je werk of ongelukkig als de wekker gaat? Hoe voel jij je nu in je huidige job.? Voel je frustraties en ongemak? Dan is het tijd om hier eens bij stil te staan via loopbaanbegeleiding met een ervaren begeleider.

Na jaren ervaring in trajectbegeleiding/maatschappelijk werk voelde ik zelf ook dat het tijd was voor iets anders. Mensen via een inspirerend en intensief traject helpen om te leren wie zij echt zijn, en wat hun gelukkig maakt in hun job, dat is mijn passie.

Ik ga voor gesprekken met diepgang en hier school ik mijzelf ook continu voor bij. De laatste opleiding die ik deed was de integratieve opleiding tot traumatherapeute. Daarvoor volgde ik integratief bemiddelen.

We gaan door middel van gesprekken en creatieve oefeningen aan de slag. Het doel is om te weten te komen wie je bent en waar je voor staat. We gaan kijken waar jouw talenten liggen en je interesses.

Het doel is om een persoonlijk ontwikkelingsplan te maken waar je mee aan de slag kan.

Voor mij is het belangrijk dat mensen vrijuit kunnen praten en op hun gemak zijn bij mij.

Jij die je terug goed voelt in je job, dat is mijn doel! Het maakt niet uit of dit jouw huidige job is of je gaat kijken naar iets anders.

Benieuwd om meer te weten? Contacteer me dan voor een vrijblijvend telefonisch gesprek.

Wie ben ik?

Ik ben een mama van twee tieners en daarnaast trajectbegeleider. Ik werk dus dagelijks met mensen.

Verder ben ik al bijna 3 jaar loopbaanbegeleider. Ik werk met gesprekken maar schakel ook creatieve vormen van coaching in zoals een spel rond talenten en inspiratie.

Verder ben ik me aan het bijscholen als erkend traumatherapeute. Dit staat apart van de coaching en hier kunt u ook mijn hulp voor inschakelen.

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Evi Smet

Knaptandstraat 100
Sint-Niklaas