Meer informatie over deze coach

 

·       Ben je op zoek naar meer voldoening in je job?

·       Twijfel je of een andere job je misschien gelukkiger zou maken?

·       Doorheen de jaren als persoon veranderd, maar wel nog steeds dezelfde job? En past die dan nog wel bij jou?

·       Je staat voor een belangrijke loopbaankeuze en zoekt begeleiding en tools om je te helpen bij deze beslissing?

·       Op zoek naar een beter evenwicht tussen werk en privé?

·       Ben je zoekende naar wat je wil gaan doen in de komende jaren?

·       Je denkt er aan een eigen zaak te starten, maar weet niet of het wel iets voor jou is?

 

Loopbaanbegeleiding kan je helpen een antwoord te vinden op deze vragen. Dat heb ik zelf aan de lijve ondervonden. Ben ik de juiste persoon om je hierin te begeleiden?

  • Ik heb 20 jaar ervaring als leidinggevende, afdelingshoofd, mentor en coach in verschillende grote bedrijven binnen HR, media, security en IT.
  • In 2018 wilde ik een andere richting aan de rest van mijn carrière geven en besloot ik loopbaanbegeleiding te volgen. Ik leerde op een andere manier naar mijn talenten en levensdoelen te kijken. Ik besliste nadien om de switch van werknemer naar ondernemer te maken en ging ook een tijdje in het buitenland wonen. 
  • Sindsdien ondersteun ik ondernemers en leidinggevenden op vlak van leiderschap, efficiëntie en loopbaan. Als erkend loopbaancoach, bied ik loopbaanbegeleiding aan aan iedereen die hier wel kan bij varen. Mijn ervaring en affiniteit liggen vooral bij ondernemers, managers en professionals binnen de sectoren media, HR, IT, security en onderwijs.

Wil je meer weten hoe het allemaal werkt en ontdekken of we een match kunnen zijn? Neem een kijkje op https://olivepeople.be/aanbod/loopbaanbegeleiding/ en contacteer me voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Olive People

Brusselbaan 260
Affligem