Meer informatie over deze coach

Veelzijdigheid staat centraal in mijn leven. Ik bouwde een veelzijdige loopbaan en eigen zaak uit waar ik verschillende passies en interesses combineer. Persoonlijke groei en ontwikkeling boeien mij enorm. Vandaar dat ik naast coaching, ook vorming, training en opleiding geef aan volwassenen.

 

In mijn veelzijdig leven geef ik mijn creativiteit, interesse in cultuur, koken, aandacht voor mijn gezin en familie, uitjes met vrienden, ME-time,… een plekje.

 

Ik ben uiterst nieuwsgierig… ook naar jouw verhalen en herschrijf ze graag mee tot een levensverhaal dat je écht wil leiden. Via coaching leer ik je op een andere manier kijken naar jezelf: vanuit waardering. Zo maak je het mogelijk om, verwonderd en met volle goesting, nieuwe stappen te zetten in je leven en jouw WOUW-loopbaan te ontwerpen.

Ik wil je inspireren en motiveren om de ‘WOUW’ bij jezelf en bij anderen te ontdekken. WOUW staat voor waardering, verwondering, durf, goesting en toekomst

WOUW, zie wat er al is… WOUW, zie wat ik allemaal al doe… WOUW, hoor wat ik vertel… WOUW, daar had ik nog nooit bij stilgestaan… WOUW, dat had ik niet verwacht…. WOW, dat wil niet langer… WOW, dit houdt me tegen… WAUW, dit kan allemaal… WAUW daar heb ik goesting in… WAUW nu durf ik in actie komen… WAUW wat een mooie toekomst!

De laatste jaren richt ik me ook meer specifiek op veelzijdige mensen, creatieve generalisten, multipotentials,… zodat ook zij  kunnen uitblinken in hun veelzijdigheid.

Voor loopbaanbegeleiding in Zolder en Heusden-Zolder kan je terecht bij Leen.

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

SJIC coaching

Aanhofstraat 19
Heusden-Zolder

Groepspraktijk De Doorbraak

Ter Laemenlaan 36
Zolder