Meer informatie over deze coach

Authentiek, Nieuwsgierig, Groei,  Empathisch,  Verbindend

Wie ben ik?

Als ervaren People leader maakte ik enkele jaren geleden op korte termijn, vanop de 1e rij, een  aantal  “change” trajecten mee en het  begon steeds meer te wringen.  Ik was me niet bewust van het waarde conflict dat zich stilletjes vormde.  De Ratio haalde het van mijn intuïtie & gevoel en voor ik het wist zat ik in de “Gouden kooi” waardoor ik rechtstreeks afstevende op een bun/bore out.

Ik nam ontslag,  koos voor het pad van persoonlijke groei en ontwikkeling.  Sindsdien ben ik actief als team- en leiderschapscoach,  transformatie coach, loopbaanbegeleider, trainer en HR Consultant.  Mijn EN/EN verhaal was  geboren;  Energie en Goesting staan hierbij centraal

 

Hoe ga ik tewerk als loopbaanbegeleider?

Vanuit mijn passie voor “mensenwerk”  neem ik graag de tijd om samen jouw loopbaanvragen te ontrafelen!

We onderzoeken wie jij bentwat jij wil,  wat jou energie geeft, waar jouw passies en talenten liggen EN  hoe jij aantrekkelijk blijft voor je huidige en toekomstige werkgever(s). Je wordt je bewust van je behoeften, je achterliggende gedachten, je drijfveren en je triggers waardoor je het pad naar persoonlijke groei sneller kan inslaan.

Kortom je maakt verbinding met je eigen kracht waardoor we samen en in vertrouwen naar je (loopbaan) doel toe werken.

 

Waarvoor kan je ook nog bij mij terecht?

Naast loopbaanbegeleiding kan je bij mij ook terecht voor Life coaching, Executive coaching, Leiderschap coaching, Stress coaching en Transformatieve coaching .

Om tot transformatie met blijvende impact te komen, gaan we eerst vertragen, dan onderzoeken en helder verwoorden wat er vastzit, en vervolgens werken aan aanvaarding, loslaten en/of heling. De methodieken die ik hiervoor inzet zijn  o.a. systemisch werk/opstellingen, energetische technieken zoals EFT, NEI, NMI,….

 

Ben je nieuwsgierig geworden wat ik voor je kan betekenen?

Contacteer me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Voor loopbaanbegeleiding in Stabroek en Antwerpen kan je terecht bij Anja.

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Pygmalion Antwerpen

Beatrijslaan 1 bus 1
Antwerpen

AB Human Consult

Familiestraat 35
Stabroek