Meer informatie over deze coach

Ben je momenteel niet tevreden met je huidige baan? Vraag je je af of er meer voldoening te vinden is in een andere carrière? Of wil je simpelweg groeien en jezelf verder ontwikkelen binnen je huidige functie? Dan is het tijd om de mogelijkheden van loopbaanbegeleiding te overwegen. Het kiezen voor loopbaanbegeleiding bij een ervaren professional biedt talloze voordelen voor werknemers die hun carrière willen ontwikkelen of veranderen. Met expertise, objectieve perspectieven, persoonlijke ondersteuning, het ontdekken van verborgen talenten en netwerkmogelijkheden kan een ervaren loopbaanbegeleider je begeleiden naar succes.
Als ervaren loopbaanbegeleider heb ik de juiste expertise en praktische kennis om jou te begeleiden in het nemen van belangrijke carrièrestappen. Een jarenlange ervaring heeft me inzichten gegeven in verschillende industrieën en daardoor kan ik je helpen bij het identificeren van nieuwe mogelijkheden en kansen.
Soms kan het moeilijk zijn om objectief naar je eigen loopbaan te kijken. Een loopbaanbegeleider fungeert als een neutrale derde partij die jouw situatie zonder vooroordelen kan beoordelen. Ik kan je helpen om helderheid te krijgen over je sterke punten, zwakke punten, vaardigheden en interesses, waardoor je beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen over jouw loopbaan.
In persoonlijke gesprekken zal ik aandachtig luisteren naar jouw wensen, doelen en ambities. Wij zullen een persoonlijk plan opstellen dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften en capaciteiten. Hierdoor voel je je gehoord en gesteund tijdens het hele proces. Daarnaast biedt loopbaanbegeleiding ook de nodige motivatie en aanmoediging om vast te houden aan jouw doelen, zelfs wanneer de weg moeilijk lijkt.
Soms ben je je niet bewust van al je talenten en vaardigheden. Een ervaren loopbaanbegeleider kan je helpen bij het ontdekken en benutten van jouw verborgen potentieel. Door deze verborgen talenten te ontdekken, kun je nieuwe mogelijkheden verkennen en jouw professionele groei stimuleren. Deze inzichten kunnen deuren openen naar nieuwe kansen, stages, mentorschappen of zelfs potentiële banen. Het opbouwen van een sterk professioneel netwerk is essentieel in de moderne arbeidsmarkt en een ervaren loopbaanbegeleider kan je hierbij ondersteunen.
Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact op met mij om je professionele groei in gang te zetten!

Voor loopbaanbegeleiding in Sint-Niklaas of Kontich kan je terecht bij Myri.

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

House of recovery

Prins Albertstraat 30
Sint-Niklaas

Myri Hertoghs

Boomgaard 6
Kontich