Meer informatie over deze coach

Soms zit je vast in je hoofd en weet je het even niet meer. Dan begeleid ik je graag in jouw zoekproces zodat je opnieuw betekenis vindt, opnieuw gelooft in jezelf en je eigen talenten en je eigen richting en doelen terugvindt. Zo vinden we samen de weg naar de actie en de passie in plaats van de twijfel en de onrust.

Mijn brede ervaring binnen HR, als trainer en als psychotherapeut zie ik hierbij als een toolbox om samen te zoeken naar de verandering die jij wenst en die inzichten te bereiken die jij nu nodig hebt om stappen te zetten naar persoonlijke groei en verandering. Steeds begripvol en mild, confronterend als het nodig is en met humor om de lichtheid en speelsheid te omarmen

Ik geloof in de kracht van elk individu, en ook in de magie van verbinding. Ik kijk ernaar uit om samen jouw groei verder te stimuleren.

Bij mij kan je terecht voor :

Loopbaancoaching, inzicht in jouw talenten, coachen naar meer zelfvertrouwen, assertiviteit, perfectionisme coaching, stress- en burn-out coaching, coachen op competenties,tsollicitatietraining, eerste stappen naar zelfstandig worden, leadership coaching, business coaching, betere work-life balans.

Voor loopbaanbegeleiding in Gent kan je terecht bij Ellen.

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Ellen Roels

Heernisstraat 112
Gent