Coach André Raemdonck

Je kan bij mij terecht voor ...

    Meer informatie over deze coach

    Zit je vast op/in je werk? Voel je de drang om ‘dingen’ te veranderen, nieuwe horizonten te verkennen maar weet je niet waar te beginnen ?

      ‘Geef me werk dat bij mij past, en ik hoef nooit meer te werken’ zei Confusius al 2500 jaar geleden. Een eeuwenoude waarheid die vandaag de dag nog steeds klopt. Mahatma Gandhi voegde toe: "Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken." En laten we niet vergeten wat Pippi Langkous ons leerde: "Ik heb het nog nooit gedaan, dus zal ik het wel kunnen." Deze inspirerende woorden herinneren ons eraan dat het vinden van werk dat we graag doen en het volgen van onze passies de sleutel zijn tot een gelukkig leven.  En daar gaat het tenslotte toch om ? Zeker als we ook nog een steentje kunnen verleggen in een ‘mooiere’ rivier…

    Om daar te geraken kan loopbaanbegeleiding een stevige hulp bieden :

    §  zoek je een andere job maar heb je geen idee wat precies of hoe hieraan te beginnen

    §  wil je werk dat meer aansluit bij jouw talenten/competenties, jouw ambities ? Wil je bijdragen aan een bijdragen aan een ‘betere wereld’ ?

    §  Wil je een beter evenwicht tussen je werk en je privé-leven?

    §  Sta je voor een belangrijke loopbaankeuze en wil je graag begeleiding om de beste beslissing te nemen?

    §  Wil je werken aan een betere communicatie met je baas of je collega’s ?

     

    Start met loopbaanbegeleiding en investeer in je toekomst! Neem vandaag nog contact op en ontdek wat loopbaanbegeleiding voor jou kan betekenen!

     

    Word de beste versie van jezelf !

     Als maatschappelijk werker met 40 jaar ervaring in het coachen van mensen, en extra vorming (ervaringsbewijs arbeidsconsulent, mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid, MBTI, Smart en STARR-methodiek, outplacement,…)  wil ik samen met jou naar de beste weg zoeken om je verwachtingen te realiseren.

     

    Je kan bij mij terecht op volgende locaties

    Huis-P

    Hoogstraat 22
    Hamme