Wat zijn de voordelen van een outplacement begeleiding met een Pygmalion coach?

Individuele begeleiding op maat

Elke persoon is anders. De beginsituatie verschilt van persoon tot persoon en ook de vooropgestelde noden en doelen zijn verschillend van persoon tot persoon. Om die redenen geloven wij dan ook dat outplacement slechts kwaliteitsvol kan zijn wanneer elke persoon individueel begeleid wordt. Bij Pygmalion hanteren we een persoonlijke aanpak en stellen we een individueel traject voorop.

Resultaatgericht

Doordat we het belang van de persoon die we begeleiden voorop stellen en een begeleiding op maat voorzien, kunnen we veel resultaatgerichter werken. Re-integratie op de arbeidsmarkt, is ons doel.

Waarom is dit interessant voor jouw organisatie? Je levert een positieve bijdrage aan een snelle hertwerkstelling. Ook voor de ontslagen persoon in kwestie is het absoluut motiverend om snel een job te vinden die echt bij/haar past. 

Aanvullende trainingen

Pygmalion biedt naast outplacement ook verschillende trainingen aan. De thema’s zijn divers: van beter communiceren over sterk onderhandelen tot time management. Jouw ontslagen medewerker kiest tijdens zijn/haar begeleiding zelf welke trainingen hij/zij wil volgen. 

 

De ontslagen werknemer staat centraal

Andere organisaties maken outplacement financieel rendabel door ze in grote groepen samen te zetten. Mensen met een zeer diverse startsituatie doorlopen daar eenzelfde traject, terwijl hun vragen, noden en doelstellingen ver uit elkaar liggen. Wij kiezen voor een individuele begeleiding.

Dichtbij elke persoon

We hebben coaches over heel Vlaanderen. We bieden toegankelijke begeleiding vlakbij huis, van Oostende tot Genk.

Terugkeergarantie

Als de persoon een nieuwe job vindt die toch afspringt, bieden we tot 1 jaar een terugkeergarantie aan. We begeleiden hem/haar opnieuw richting een nieuwe job. 

 

 

Heb je het antwoord op je vraag niet teruggevonden?

Contacteer ons op het nr.  +32 473 80 98 95 of kom langs in één van onze contactpunten.

Contacteer ons