Meer informatie over deze coach

Loopbaanbegeleiding

Doorheen de jaren ontwikkelen we als mens.
Onze behoeften veranderen, net zoals onze waarden en normen.
Ook op werkvlak verschuiven onze wensen en verlangens.

Waarom blijven we dan plakken of zitten we vastgeroest in onze werksituatie? Waarom komen we niet uit onze comfortzone en zetten we de stap naar wat we echt willen, waardoor we ons wel goed in ons vel voelen?

Graag ga ik samen op ontdekkingsreis naar wat echt belangrijk is voor jou.
Onderweg komen we tot nieuwe inzichten, creëren we mogelijkheden en stellen we een persoonlijk actieplan op met jouw einddoel in zicht.

Met veel enthousiasme en passie begeleid ik je naar meer plezier, zin en positieve energie om die nieuwe uitdaging aan te gaan!

Ik werk vanuit een persoonlijke aanpak met een open houding en respect voor wie jij bent en behandel jouw loopbaanvraag met de nodige discretie.

Wacht niet op geluk
Ga het tegemoet

 

Coaching:
Als oplossingsgerichte coach ben ik je luisterend oor, je gids en vertrouwenspersoon die samen met jou nadenkt over wat anders kan in je leven, maar ook hoe je jouw doelen snel en efficiënt kan bereiken.
 
Tijdens onze coachingsessies breng ik steeds alle domeinen van het leven in kaart. Want onze fysieke en mentale gezondheid zijn hoe dan ook verbonden met elkaar. 
 
Ervaar je stress op het werk, dan slaap je minder goed, vind je geen rust, spoken er sneller negatieve piekergedachten door je hoofd, waardoor je niet goed in je vel zit en sneller naar ongezond eten zal grijpen.
 
Enkel door het volledige plaatje te bekijken kunnen we vooruitgang boeken.
 
Ik ben er enkel om jou dat extra duwtje in de rug te geven.
De kracht tot verandering zit in jezelf! 
 

 

 


Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Pygmalion Eeklo

Oostveldstraat 1
Eeklo

Pygmalion Brugge

Diamantslijpersstraat 8 bus 3
Brugge

Pygmalion Gent

Ingelandgat 1
Gent

Lotte Sierens

Spoorweglaan 44
Aalter