Meer informatie over deze coach

LEEF jij je droom of DROOM jij je leven ?

  •         Loop je momenteel vast in je job of elders en weet je niet meer van welk hout nog pijlen te maken ?
  •         Neem je je werk teveel mee naar huis ?
  •         Durf je geen “NEEN” te zeggen ?
  •         Wil je meer voldoening halen uit je job en je dag ?
  •         Ben je op zoek naar innerlijke en mentale rust ?
  •         Zit je in een negatief spiraal ?
  •         Ben je op zoek naar een betere work/life balance ?
  •         Wil jij je goed voelen in je vel ?
  •         Denk je aan een carrièreswitch al dan niet loontrekkend of zelfstandig ?

Wanneer je hier meermaals “ja” op antwoord, ben je bij mij aan het goede adres.

Mijn klanten omschrijven mij als een energierijke dame die veel positivisme uitstraalt en die tegelijkertijd empathisch, begripvol, geduldig en lief is. Ook kan ik jou op een liefdevolle manier confronteren of een spiegel voorhouden indiennodig.

Naast gecertifieerde loopbaancoach gebruik ik ook een aantal andere technieken zoals EFT, Hypnose en healingstechnieken (oa. Access Bars Consciousness). Hiermee dring ik door tot jouw onderbewuste om zo veranderingen teweeg te brengen en jouw patronen, angsten en blokkades weg te werken.

Access Bars is een uniek energetisch lichaamsproces en is een verzamelnaam voor 32 punten die energiebanen vormen door en om je hoofd. Deze worden door zachte aanraking geactiveerd waardoor je moeiteloos en gemakkelijk alle spanning kan ontladen wat je niet kunt ontvangen. Het is alsof je op de delete-knop van je computer drukt en alle overtollig cookies verwijdert. Dit wordt gebruikt om veel aspecten van het lichaam en je leven te veranderen, waaronder slaap, gezondheid en gewicht, geld, seks en relaties, angst, stress en nog veel meer. Het effect van de Bars is wetenschappelijk bewezen. Op fysiek vlak kunnen er al dingen vrijgemaakt worden. Mijn missie is om mensen vanuit hun eigen authenticiteit en kwetsbaarheid te helpen hun mentale en fysieke vrijheid te creëren.

Ik breng jou dus dichter bij jezelf zodat je bewustere keuzes gaat maken. Dit doe ik door middel van verschillende coaching -en healingstechnieken en door liefdevol mensen te confronteren of hen een spiegel voor te houden.

Voor meer info omtrent andere coaching, EFT, Acces Bars en Hypnose neem gerust contact op.

 

dutch

www.persoonlijkegroeimetyolanda.be

 

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

Yolitas

Boskantstraat 9
Wichelen