Meer informatie over deze coach

Schenk je werkgeluk de aandacht en de prioriteit die het verdient.

Jij hebt een moeilijkheid, zit met een vraag. Ik weet jou op een aangename, authentieke manier in actie te krijgen richting antwoord. Ook jij kan groei realiseren en hindernissen zien als kansen. Ik ondersteun je daarbij.

Jouw professioneel welzijn dat is waar ik mij voor inzet als loopbaancoach. Ik ga met jou planmatig en resultaatgericht op zoek naar oplossingen zodat jij een positieve evolutie beleeft op professioneel vlak.

Hoe investeer jij in jezelf en in je professionele ontwikkeling? Start met loopbaanbegeleiding en ik coach je naar nieuwe inzichten van waaruit jij keuzes maakt voor een duurzame investering in je toekomst.

Schat jezelf naar waarde en wees fier op je persoonlijkheid. Als carrièreswitcher (ondernemingswereld, onderwijs, zelfstandige) ben ik voorstander van persoonlijke ontplooiing. Dit komt van pas zowel vandaag als in de toekomst. Aansluitend op een succesvolle Latijn-Wetenschappen werd er voor mij een universitair pad uitgestippeld. Dat volgde ik niet. Wel behaalde ik meerdere diploma’s op die momenten waarop ik het wou en in die gebieden die mij boeiden. Is dat je hart volgen en durven investeren in jezelf?!

Woorden waar ik warm van word: aanpakken, sturen, communiceren, begrenzen, evolueren, kwaliteiten, talenten, waarden, uitdagingen, valkuilen, erkenning, zelfzorg, zelfvertrouwen, respect, zinvolheid, evenwicht, vrije tijd, vrijwilligerswerk.

Ik ben je ideale jobcoach als jij je vindt in mijn omschrijving en als je je aangesproken voelt door de getuigenissen. Ik ga empathisch en zonder oordeel op zinvol avontuur met jou, omdat je verandering wil. Ik help jou vooruit.

Contacteer me en zet de stap naar een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

coacher teacher

Tarwehof 4
Sint-Katherina-Lombeek