Meer informatie over deze coach

 

Na 22 jaar in de bank was het hoog tijd om een andere richting uit te gaan, om mijn leven anders te gaan leven, anders te gaan in vullen. Hoe doe je dat?  Ik had absoluut geen idee.

Ik ontdekte loopbaancoaching en ben zelf in een loopbaan coaching traject gestapt en dat was voor mij het begin naar een volledig nieuwe wending in mijn leven. Voor mij was dit traject het begin van een ware transformatie, levensveranderend en dat wil ik ook aanbieden aan anderen. Ik wil mensen ondersteunen, begeleiden naar gelukkig zijn op hun werk. Ik weet als geen ander dat geluk op het werk ook een hele grote impakt heeft op gelukkig zijn in de privésfeer en met jezelf.

Ik ben loopbaancoach, (f)luister coach, rouwdeskundige, HSP coach, trauma essentials therapeut, nonduaal biodynamics fascilitator en ervaringsdeskundige.

Ik schoolde me om als therapeute – begeleidster door het volgen van verschillende opleidingen zoals basiscoach, stress- en trauma essentials, HSP coach, rouwdeskundige, nunduaal biodynamics opleiding (cranio sacraal therapie), loopbaanbegeleiding, professional organizer na mijn studies handelswetenschappen specialisatie accountacy en marketing.

Deze combinatie geeft een perfecte samenwerking tussen haar empatisch vermogen en de praktisch kijk om de dingen ten gronde aan te pakken.

Ik besef als geen ander dat onze  loopbaan slecht een deel is van het geheel. Ik bekijk in de ontmoetingen met de mensen dan ook het gehele plaatje gezien alles met elkaar in verbinding staat. 

Je kan bij mij terecht op volgende locaties

poweryourstillness

Rodekruislaan 1
Lede