Wat zijn de voordelen van een outplacement begeleiding met een Pygmalion coach?

INDIVIDUELE BEGELEIDING OP MAAT

Elke persoon is anders. De beginsituatie verschilt van persoon tot persoon en ook de vooropgestelde noden en doelen zijn verschillend van persoon tot persoon. Om die redenen geloven wij dan ook dat outplacement slechts kwaliteitsvol kan zijn wanneer elke persoon individueel begeleid wordt. Bij Pygmalion hanteren we een persoonlijke aanpak en stellen we een individueel traject voorop.

RESULTAATGERICHT

Doordat we het belang van de persoon die we begeleiden voorop stellen en een begeleiding op maat voorzien, kunnen we veel resultaatgerichter werken. Re-integratie op de arbeidsmarkt, is ons doel.

Waarom is dit interessant voor jou? Individuele begeleiding leidt veel sneller tot het vinden van een nieuwe job. Zo vind je snel een job die echt bij je past. 

AANVULLENDE TRAININGEN

Pygmalion biedt naast outplacement ook verschillende trainingen aan. De thema’s zijn divers: van beter communiceren over sterk onderhandelen tot timemanagement.

Tijdens jouw outplacement begeleiding geef jij aan welke trainingen je wilt volgen. 

 

JIJ STAAT CENTRAAL

Andere organisaties maken outplacement financieel rendabel door ze in grote groepen samen te zetten. Mensen met een zeer diverse startsituatie doorlopen daar eenzelfde traject, terwijl hun vragen, noden en doelstellingen ver uit elkaar liggen. Wij kiezen voor een individuele begeleiding.

 

DICHTBIJ ELKE PERSOON

We hebben coaches over heel Vlaanderen. We bieden toegankelijke begeleiding vlakbij huis, van Oostende tot Genk.

TERUGKEERGARANTIE

Nieuwe job gevonden die toch niet 100% je ding was? Dan biedt Pygmalion een terugkeergarantie van 1 jaar. 

NAGESPREK

Vond je wel een job waar je ook een jaar na het outplacementtraject werkt? We bespreken graag met je hoe het daar verlootp tijdens een loopbaangesprek na 1 jaar tewerkstelling bij de nieuwe werkgever.

Heb je het antwoord op je vraag niet teruggevonden?

Contacteer ons op het nr.  +32 473 80 98 95 of kom langs in één van onze contactpunten.

Contacteer ons