Belbin Teamopoly

  • vanaf €4500
  • minimum 16 personen
  • 1 & 1/2 dag

* Prijs is exclusief verblijfskosten.

"Teamopoly is een unieke belevenis en een niet aflatende bron van inzichten hoe ikzelf functioneer in een team, en hoe anderen dat beleven.” 

Het spel, ontwikkeld door dr. Meredith Belbin en zijn medewerkers van de ITRU in Cambridge, is competitief en de gebeurtenissen volgen elkaar in hoog tempo op. 

Soms opwindend, soms frustrerend, maar altijd vol vermaak. Kortom: teamopoly is een heel krachtige manier om te leren. Voor iedereen die geïnteresseerd is in deze succesvolle toepassing van het teamrolmodel in een uitdagende oefenvorm.

Teamopoly is een uitermate boeiend spel, dé Belbin-experience bij uitstek, ontwikkeld door Belbin Associates. In de afgelopen drie decennia bracht Teamopoly veel inzichten, die als geen ander de waarde van het Belbinmodel illustreert.

Het is ook een permanente bron van leerzame, spraakmakende en onvergetelijke belevenissen. Geen oefenvorm maakt de waarde van het Belbin-model zo inzichtelijk en voelbaar.

We organiseren Teamopoly  als een workshop van anderhalve dag op een externe locatie. Dit stelt de deelnemers in staat de werking en de effecten van teamrollen te kunnen ervaren.

Mogelijke uitbreidingen

- Drankje achteraf

- Middagmaal of barbecue

Indien gewenst, kan Belbin Teamopoly aangevuld worden met  een competentietrainingmaster game innovatiemaster game salesmaster game 'clients', een oriëntatietocht of een wandeling in de streek van de Semois.